Bugün secim olsa hangi Partiye oy verirdiniz ?

Başlatan esma 41, Ekim 26, 2008, 03:30:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bug

AKP
34 (61.8%)
CHP
9 (16.4%)
MHP
5 (9.1%)
DTP
0 (0%)
Diger
3 (5.5%)
Cevap yok / kararsizim  / sandiga  gitmem
4 (7.3%)

Toplam Oy Verenler: 51

dielosch

eminim dedem sizden daha yaşlıdır ama nedense sizin gibi düşünmüyor...Bunun yaşla alakası yok...

şinasi

Evet Dielosch dedene saygı duyuyorum.Ne yazıkki bu ülkede dinimi değiştiririm partimi değiştirmem zihniyetinde insanlar maalesef hala var.Bu söylediğim her her parti içindeki fanatikler için.Kafalarını kuma gömmüşler kendilerinin dışındakiler ne yaparsa yapsın ,tu kaka muhalefeti yaparlar.

dielosch

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 06, 2009, 04:45:35 ÖSEvet Dielosch dedene saygı duyuyorum.Ne yazıkki bu ülkede dinimi değiştiririm partimi değiştirmem zihniyetinde insanlar maalesef hala var.Bu söylediğim her her parti içindeki fanatikler için.Kafalarını kuma gömmüşler kendilerinin dışındakiler ne yaparsa yapsın ,tu kaka muhalefeti yaparlar.

bunu yapanlar genellikle AKP oluyor nedense...AKP'nin kötü yönlerini görmemeye kararlısınız bence siz kafanızı kuma gömüyorsunuz...sizin düşünceniz bu saygı sonsuz ama düşüncelerinizi başkasını ikna etme gibi bi davranışa girerseniz bunu kabul edemem ...söyleyeceklerim bu kadar..uzasında istemiyorum..

şinasi

Dielosch ben bir parti adı vermedim.Her iki tarafında fanatikleri dedim. ama görüyorum ki sizde bir fanatiksiniz.sizin nasıl bir haleti ruhiye içinde olduğunuzu tahmin edebiliyorum.Onun için uzatmayacağım.Aslında bu sitede siyasi konuların açılmasınıda hoş karşılamıyorum.

dielosch

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 06, 2009, 08:56:35 ÖSDielosch ben bir parti adı vermedim.Her iki tarafında fanatikleri dedim. ama görüyorum ki sizde bir fanatiksiniz.sizin nasıl bir haleti ruhiye içinde olduğunuzu tahmin edebiliyorum.Onun için uzatmayacağım.Aslında bu sitede siyasi konuların açılmasınıda hoş karşılamıyorum.

ben siz bi parti ismi verdiniz demedim..ben zaten baştan beri akp adına konuşuyorum..Hoş karşılasanızda karşılamasanızda bu konu açılmış bulunmakta..neyse kapansa iyi olur ...

şinasi

dielosch

SydneyfunneL

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 06, 2009, 04:38:23 ÖSeminim dedem sizden daha yaşlıdır ama nedense sizin gibi düşünmüyor...Bunun yaşla alakası yok...

insanlığı diğer varlıklarla karıştırnız galiba ? Kişiler Arasında Görüşler farklı olabilir Saygı duymak gerekiyor
Benim görüşüme göre bu konu çok saçma böle konular sadece polemik yaratır yukarda da göründügü gibi Anket olarak kalması daha mantıklı

dielosch

bu konu kapandı zaten siz niye yorum yapıyorsunuz ki...

SydneyfunneL

siz değilde bi başkasıda bu yorumları yapıcak bilmem anlatabildim mi?

dielosch

burada düşünce özgürlüğü var ben de bilmem anlatabildim mi..Size göre saçma veya değil insan her istediğini söyleme hakkına sahiptir..

şinasi

esma 41

Son Yorumlari okuyunca, size Konuyu actigimda yazdigim ilk mesaji tekrar
alintilayim :

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 26, 2008, 03:30:21 ÖÖBugün secim olsa hangi Partiye oy verirdiniz ?

Bu Konuyu acmamin sebebi sadece meraktir.
Umarim birbirimizi kirmadan, olgun,saygin ve seviyeli bir sekilde
oylarimizi verip  bu Konu hakkinda güzel paylasimlarda bulunuruz .
Isteyen verdigi oy hakkinda  yorumda yazabilir
.

Simdiden tesekkürler.  ;)

Alıntı YapEvet, toplum gemisini delmeye kalkan kimseye sessiz kalmak geminin su alması ve gemidekilerin topluca batmasi demektir. Toplum ve milletlerin hayatında yapılan yanlışlıklar sadece yapanları bağlamaz, bütün toplumu ilgilendirir, zararını herkes çeker. Onun için o noktada söz hürriyeti devreye girer, gerekli uyarılar yapılır, böylece tehlike ve zararlardan kurtulunmuş olunur.

Bu Konu altinda isteyen yorum yazar istemeyen yazmaz .
Isteyen oy Kullanir , istemeyen  kullanmaz.

Böyle Konularin acilmasina karsiysaniz  , Konuya bakmazsiniz veya yorum yazmazsiniz.
Ama birakin da isteyen herkes Özgürce yorumunu yazabilsin.
Istemeyende baska yere baksin.

Bundan sonra Konu disi ve saygisiz , seviyesiz mesajlar hic bildiri edilmeden silinecektir.

Saygi ve Sevgilerimle

...mystery...

bu ülkeye yararlı olabilecek..Atatürk'ün bize emanet ettiklerinden KALANLARI koruyabilecek bi partiye oyumu verirdim... ama sanırım şu anda öyle bir parti yok.. :-\ keşke olsa ama ne yazık ki yok... :-\ en azından benim görebildiğim kadarıyla.. :-\

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 25, 2009, 04:37:48 ÖSbu ülkeye yararlı olabilecek..Atatürk'ün bize emanet ettiklerinden KALANLARI koruyabilecek bi partiye oyumu verirdim... ama sanırım şu anda öyle bir parti yok.. :-\ keşke olsa ama ne yazık ki yok... :-\ en azından benim görebildiğim kadarıyla.. :-\

Yani su anda  hic bir Partiye oy vermezdin öylemi ?
Peki "söz/oy  hakkini " kullanmamak ne kadar dogru sence ?

Sadece bir soru , yanlis anlasilma olmasin .

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Mart 25, 2009, 05:51:18 ÖSYani su anda  hic bir Partiye oy vermezdin öylemi ?
Peki "söz/oy  hakkini " kullanmamak ne kadar dogru sence ?

Sadece bir soru , yanlis anlasilma olmasin .
yok neden yanlış anlıyım... :) oy kullanmazdım mı demişim ben orda hiç farkında değilim.. :haha: aslında şunu demek istedim yani oy verecek olsaydım kesinlikle bahsettiğim gibi bir partiye oyumu kullanırdım ama öyle bir parti yoksa eğer (ki benim gözümde yok) en DÜRÜST olanına kullanırdım oyumu...asla oy hakkımı kullanmamazlık yapmazdım... :)

bence oy hakkını kullanmamak doğru değil..bazı sebeplerim var onları şimdi burda anlatmaya Türkçe'm yetmeyebilir.. o yüzden denemiyorum bile.. ;D (yani saçma cümleler kurma açısından ::) )

esma 41

Evet secime az kaldi .  kur;)

Ne diyorsunuz arkadaslar ?  :)