Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Bende Zaytin bildiniz mi beni de?  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Sizleri Tanidimda SAyin Sigara Kim Yeni Üyemi  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 05:16:40 ÖSSizleri Tanidimda SAyin Sigara Kim Yeni Üyemi  :haha:

Bir zamanlar sizin yakın arkadaşınızmış siz üye yapmışınız onuda   :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 05:16:40 ÖSSizleri Tanidimda SAyin Sigara Kim Yeni Üyemi  :haha:

Dimek bizi tanimiyorsunuz hmmm kur;) :zopa: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 08, 2009, 05:24:08 ÖSDimek bizi tanimiyorsunuz hmmm kur;) :zopa: :haha:

Yok bizleri tanışmışta Sayın Sigaarayı tanıyamamamış :haha:

gece

ATAAN

Dabi Ben Sizi Tanimeyom Dimedim ki, Sizi Taniyom Ama Sigara Denen Arkadasi Bir Türlü Hatirlayamadim  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 05:27:58 ÖSDabi Ben Sizi Tanimeyom Dimedim ki, Sizi Taniyom Ama Sigara Denen Arkadasi Bir Türlü Hatirlayamadim  :haha:

Tebrik Ederim o zaman sizi  alkis:)

ATAAN

Zeytin Simdi Sen Elini Koyacak Bir Yer Bulamiyorsundur, Ilk Bir Hafta Öyle Geciyor  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 05:36:13 ÖSZeytin Simdi Sen Elini Koyacak Bir Yer Bulamiyorsundur, Ilk Bir Hafta Öyle Geciyor  :haha:

Aynen öyle yerimde oturamıyorum bir sağa bir sola balkona gittiğimde elim cepime gidiyo daha alışamadım arada krız vuruyoda ilaç kullanıyorum ama

gece

Basarirsin Zeytin ben inaniyorum  alkis:)