Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 100 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Yav Ben Neden Videolari Göremiyorum, Siz Görebiliyormusunuz

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 07:23:26 ÖSMum Isiginda Güvecte Kuru Offfffffffffffff  Cok Romantik  :haha:

bana göre heç romantik değildi sadece ormantikti :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 07:23:26 ÖSMum Isiginda Güvecte Kuru Offfffffffffffff  Cok Romantik  :haha:

Ay özendim barim bende Kuru ve Pilavimi Romantik Romantik yiyeyim  :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 07:25:04 ÖSYav Ben Neden Videolari Göremiyorum, Siz Görebiliyormusunuz

Been hiç göremiyorumda öbürlerii bilmem  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 07:25:04 ÖSYav Ben Neden Videolari Göremiyorum, Siz Görebiliyormusunuz

Hangi Videolari ?

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 08, 2009, 07:25:22 ÖSAy özendim barim bende Kuru ve Pilavimi Romantik Romantik yiyeyim  :haha: :haha:

:haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 08, 2009, 07:23:18 ÖSYaa dimi hadi sevdüğüm adam yanımda olsa nese annem babam cünyırım ve ben  :haha: :haha:

Ossun ossun  :haha:

gece

Ben mumlari yakayim yemegim hazir ;)

ATAAN

Genc Ciftleri Dansa Bekliyoruz, Ben Kuru ve Pilavlarla Ilgilenirim  :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 07:33:05 ÖSGenc Ciftleri Dansa Bekliyoruz, Ben Kuru ve Pilavlarla Ilgilenirim  :haha: :haha: :haha:
genc cifleryine ayrildi onur geldi yine gitti az önce yanimdaydi ya  :'( :'( :'( :'( :'(

ATAAN

Sevgi Sende Aglamak Icin Bahaneye Bakiyon Haaa,  :zopa:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 07:42:20 ÖSSevgi Sende Aglamak Icin Bahaneye Bakiyon Haaa,  :zopa:
tmm aglamiyom  :-[ :-[

ATAAN

Yani Yine Kavusacaksiniz, Biz Napalim, Benim Sevdigimi Görme Ihtimalim Bile Yok Ya, Tutmayin Beni Asil Simdi Ben Aglicam  :haha:

SEVGI-40

ay hic gülcegim yoktu  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

ATAAN

Birakin Karismayin Bana Agliyacam Iste Hangirdaya Hangirdaya Hemide  :haha:

...mystery...

aaaaaa ben karışırım olmaaaaaaaaaaaazzzz..... :zopa: :zopa: :haha: