Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 100 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

ATAAN

Amanin Benim Afacan Asistanim Gelmis, Hosgeldin Gizem  alkis:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 07:48:27 ÖSBirakin Karismayin Bana Agliyacam Iste Hangirdaya Hangirdaya Hemide  :haha:
gel beraber aglayalimk  :cryla: :cryla:

ATAAN

Yok Agliyacam Ya Karismayin Üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
 :haha: :haha: :haha:

...mystery...

hoşbulduuuuummmm alkis:) alkis:) nasılsınız... :-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 07:49:40 ÖSYok Agliyacam Ya Karismayin Üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
 :haha: :haha:
olmaaaaaaaaaaaaaaaazzzz :haha: :haha:

ATAAN

Sevgi Onuru Özlemis Agliyo Bende Agliyom Iste, Ama Kimin Icin Agladigimi Bilmiyom  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 07:49:45 ÖShoşbulduuuuummmm alkis:) alkis:) nasılsınız... :-* :-*
kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü  :'(

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 07:50:47 ÖSkötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü  :'(
H-A-Y-I-R kabul etmiyorum.... ;D ;D cık... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 07:50:24 ÖSSevgi Onuru Özlemis Agliyo Bende Agliyom Iste, Ama Kimin Icin Agladigimi Bilmiyom  :haha:
:haha: :haha:

ATAAN

Evet Biz Kötüyüz Hemde Cok Kötüüüüüüüüüüüü  :haha:

...mystery...

o zaman bende kötüyüm hadi bakalım.... :cryla: :cryla: :cryla:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 07:50:24 ÖSSevgi Onuru Özlemis Agliyo Bende Agliyom Iste, Ama Kimin Icin Agladigimi Bilmiyom  :haha:
özledigimi bi kenera biraktim abicimsaga salim eve gitsin ben baska hic bise istemiyorum  :'( :'( :'( :'( :'(

benim korkum o.korkudan özlem aklima gelmiyo suan  :'( :'(

ATAAN

Hayir Kimse Ben ve Kardesim Kadar Kötü Olamaz, EN KÖTÜ BIZIIIIIIIIIZZZZZZZZZ   :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 07:54:02 ÖSözledigimi bi kenera biraktim abicimsaga salim eve gitsin ben baska hic bise istemiyorum  :'( :'( :'( :'( :'(

benim korkum o.korkudan özlem aklima gelmiyo suan  :'( :'(
schhttt.... :embarassed: aklına getirme öyle şeyler... :embarassed:

ATAAN

Sag Salim Gider Merak Etme Canim Kardesim,