Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

...mystery...

baks evgi bi kitap okumuştum "çekim yasası" diye kitapta özetle şey diyodu

"hayatta iyi veya kötü ne düşünrsen işte o zaman o gerçekleşir tüm onların gerçekleşmesi yada gerçekleşmemesinin tek sebebi sensin" diyodu ve bir örnek vermişti

"sigarayı bırakırsam kilo alırım,iştahım açılır.....böyle düşünürseniz evet alırsınız çünkü beyin kendini hazırlamıştır ve sigarayı bıraktığınız anda beyin tepki verir ve acıkmaya ve sürekli yemek yemeye başlar kiloa alırsınız..."

diyodu.... ;) bilmem anlatabildim mi?? :-* düşünme öyle şeyler tamam mı... :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 08:05:22 ÖSbaks evgi bi kitap okumuştum "çekim yasası" diye kitapta özetle şey diyodu

"hayatta iyi veya kötü ne düşünrsen işte o zaman o gerçekleşir tüm onların gerçekleşmesi yada gerçekleşmemesinin tek sebebi sensin" diyodu ve bir örnek vermişti

"sigarayı bırakırsam kilo alırım,iştahım açılır.....böyle düşünürseniz evet alırsınız çünkü beyin kendini hazırlamıştır ve sigarayı bıraktığınız anda beyin tepki verir ve acıkmaya ve sürekli yemek yemeye başlar kiloa alırsınız..."

:-*

...mystery...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 08:05:22 ÖSbaks evgi bi kitap okumuştum "çekim yasası" diye kitapta özetle şey diyodu

Allah göstermesin bana onun acisini ya  :'(
düsüncesi bile kötü

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 08:08:07 ÖSAllah göstermesin bana onun acisini ya  :'(
düsüncesi bile kötü
bak ben ne diyorum sen ne diyosun... :cryla: :cryla:

gece

...mystery...

onur abi gelince bunların hepsini okucak ne kadar üzülücek düşünsene o senin böyle boş yere üzülmeni meraklanmanı telaş yapmanı istermi... :embarassed: :embarassed:

ATAAN

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Mardin Cik Aradan  Sevgiiiiiiiiiiiiiii  Sesim Geliyormuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

dielosch

sevgi tam olarak sorunun ne???Çok özel değilse söylermisin cidden çok merak ediyorum :-\

SEVGI-40

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 08:09:44 ÖSonur abi gelince bunların hepsini okucak ne kadar üzülücek düşünsene o senin böyle boş yere üzülmeni meraklanmanı telaş yapmanı istermi... :embarassed: :embarassed:
ins tek bunlari okusun da iyi olsun tek o eve gitssin ne yapiyosa yapsin  :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 08:11:42 ÖSya napim ya

mesela boş yere telaş yapmayabilirsin... :-[

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 08:12:24 ÖSins tek bunlari okusun da iyi olsun tek o eve gitssin ne yapiyosa yapsin  :'(
sevgi yapma böyle yaa... :cryla: :cryla:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 08:10:24 ÖSALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Mardin Cik Aradan  Sevgiiiiiiiiiiiiiii  Sesim Geliyormuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
geliyo  :cryla:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 08, 2009, 08:10:35 ÖSsevgi tam olarak sorunun ne???Çok özel değilse söylermisin cidden çok merak ediyorum :-\
onur az önce burdaydi simdi kendi sehrine gidiyo arabayla bende bise olcak diyie cok korkuyorum sorun bu canim  :'( :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 08:14:55 ÖSonur az önce burdaydi simdi kendi sehrine gidiyo arabayla bende bise olcak diyie cok korkuyorum sorun bu canim  :'( :'(
ben senin yerinde olsaydım "uçakla" gitmiyo diye dua ederdim uçak daha tehlikeli... :) :)

ATAAN

Onur Ucaga Binince Napiyorsun Sevgi  :haha: