Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Gizem, PISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
 :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 08:15:52 ÖSOnur Ucaga Binince Napiyorsun Sevgi  :haha:
bilmem o ucagi kimin kulandina bagli  ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 08:16:21 ÖSGizem, PISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
 :haha:
:haha: :haha: :haha: öyle olmuş azıcık....

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 08:15:34 ÖSben senin yerinde olsaydım "uçakla" gitmiyo diye dua ederdim uçak daha tehlikeli... :) :)
ben ucagi cok seviyom ya cok eglenceli

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 08:16:44 ÖSbilmem o ucagi kimin kulandina bagli  ;D ;D
meselaa ben... ;D çok pis uçak kullanırım bi sağ bi sol wuhuuuuu.... çok eğlenceli şiddetle tavsiye ederim...  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 08:13:24 ÖSmesela boş yere telaş yapmayabilirsin... :-[

sevgi yapma böyle yaa... :cryla: :cryla:
ok  ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 08:17:05 ÖSben ucagi cok seviyom ya cok eglenceli
tamam bende severim belki ama daha tehlikeli... :haha: en sağlıklısı tren... ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 08:17:41 ÖSmeselaa ben... ;D çok pis uçak kullanırım bi sağ bi sol wuhuuuuu.... çok eğlenceli şiddetle tavsiye ederim...  :haha:
aman kalsin  :haha:

...mystery...

...mystery...

dielosch

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 08:14:55 ÖSonur az önce burdaydi simdi kendi sehrine gidiyo arabayla bende bise olcak diyie cok korkuyorum sorun bu canim  

Amannnnnnn  :) bumuydu..Korkma canım yaa ne olacak Allah istemediği sürece..Lütfen böyle şeylerle üzülme yaa anneannemde böyle hatta kendisini bazen çok kaptırıyor Kapı çalıyor 'Eyvah kapı çaldı' diye yerinden fırlıyorr..Kapı çalmaktan başka nolabilir ki  ;D Sen dua'nı et , o da düzgün kullansın sonra da Allah'a bırak işi  :angel: Üzülme lütfenn  :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 08:18:12 ÖStamam bende severim belki ama daha tehlikeli... :haha: en sağlıklısı tren... ;D
yok ya hepsinin tehlikesi var

SEVGI-40

ATAAN

Atari Degil Ucak Yani, Allahim Ucagi Kimin Kullandigina Bagli Diyor, Sizin Orda Ucaklari Kimler Kullaniyor, Direksiyona Onurmu Geciyor Yoksa Ucaga Binince, Abi Bi Kayiverde Atinaya Kadar Ben Sürüm Ya Falan  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 08, 2009, 08:19:06 ÖSyok ya hepsinin tehlikesi var
ama bunu ben değil başkaları söylüyo(yani ne denir ona böyle istatistikler falan filan bizim geçen seneki ders kitaplarında falan yazıyodu... ;D )

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 08:19:40 ÖSAtari Degil Ucak Yani, Allahim Ucagi Kimin Kullandigina Bagli Diyor, Sizin Orda Ucaklari Kimler Kullaniyor, Direksiyona Onurmu Geciyor Yoksa Ucaga Binince, Abi Bi Kayiverde Atinaya Kadar Ben Sürüm Ya Falan  :haha:
:haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 08, 2009, 08:19:40 ÖSAtari Degil Ucak Yani, Allahim Ucagi Kimin Kullandigina Bagli Diyor, Sizin Orda Ucaklari Kimler Kullaniyor, Direksiyona Onurmu Geciyor Yoksa Ucaga Binince, Abi Bi Kayiverde Atinaya Kadar Ben Sürüm Ya Falan  :haha:
:haha: :haha: