Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

qwerty zeze

hala uykum var ama azimliyim dayanacam uyumayacam ;D

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 09, 2009, 11:41:39 ÖÖÇok zorrr hemde 5 dak işin varsa 1 saat belkide 1 gününü alıyo.Çok saol.Senin bugünkü mutluluğun nerden geliyo özel bir sebebi var mı?

Bilmemmi, eskiden daha zordu ya az sürünmedim ben SSK koridorlarinda

gece

ikinci bölüme dikkat etmemisim mutlulugumun sebebi bugün kendimi iyi hissediyorum moralim yüksek ve sabah cok erken kalktim islerim halloldu sorun yok ooohhh süper daha ne olsun  yuppi:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 09, 2009, 11:43:15 ÖÖBilmemmi, eskiden daha zordu ya az sürünmedim ben SSK koridorlarinda

şimdi daha zor beaw yok kuyruk sırası yok benim acelem var sıranı ver numarası birsürü tahliller bide işlerine göre erken veya geç veriyolar ama genelde hep geç veriyolar  ordan oraya sürünüyosun bide burası dolanbaçlı eğer 3 tahlil verceksen işin zor koca bir binayı etrafından dolanıyosun  neyseki yarın fakülteye gitcem orası okadar karışık değel. ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 09, 2009, 11:44:59 ÖÖikinci bölüme dikkat etmemisim mutlulugumun sebebi bugün kendimi iyi hissediyorum moralim yüksek ve sabah cok erken kalktim islerim halloldu sorun yok ooohhh süper daha ne olsun  yuppi:)

Yaşasın ozaman  dance:) dance:)

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖBu bölümde konu disi olan herseyi yazabilirsiniz.
Böyle bir baslik acmamizin sebebi de ....
Jentzsch ile ben (esma 41)   bazi Konulari katlettigimizi düsünüyoruz.
Bu Konunun fikir  babasi Jentzsch arakdasimiz dir.

Jenzsch derki:Haklisin esma41,Ben bi konu acicam.ne kadar ivir zivir,gerekli gereksiz,ne var ne yok oraya yazilsin.Yoksa konulari katlede katlede konu kalmicak.Adam aciyo mesela isminin yabanci dilde karsiligini gormek icin burayi,bi bakio kucuk emrah ve uefa kupasi resmi ne alaka?? atiom forum uyeleri bulusuyor die bi gircek,forum uyeleri birbirine girmiss.olamz boyle bi si yapmak lazim.cok haklisin esma 41

Üstte yazilanlarin özeti :  ;D

Burada istediginiz herseyi yazabilirsiniz.Ise "yaramaz" ne varsa  : burada bizimle paylasa bilirsiniz.
Bos laflar buraya,IVIR ZIVIR  lar buraya.

Laf lafi aciyor basligina hosgeldiniz...  
Buyurun bos veya dolu   seyler yazabilirsiniz. :)

alkis:) ISTE LAF LAFI ACIYOR BÖYLE DOGMUS  alkis:)

zeytin

Ben gidiyorum Gece ablacım işlerimi halledeyim erkenden sonra görüşürüz byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 09, 2009, 12:20:03 ÖSBen gidiyorum Gece ablacım işlerimi halledeyim erkenden sonra görüşürüz byby:) byby:)

Kolay gelsin Zeytincim Görüsmek Üzere  byby:) byby:)

NİLSENAM

gece

Hosgeldin NILSENAM  yuppi:) alkis:)

3000 ci sayfamizdayiz  alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Şubat 09, 2009, 01:19:42 ÖSHosgeldin NILSENAM  yuppi:) alkis:)

3000 ci sayfamizdayiz  alkis:)

hoşbulduk ablacığımm..nasılsın...

3000 ci sayfadayız... alkis:)

gece

SÜPER DIYEBILIRIM  alkis:) alkis:) alkis:)
Sen nasilsin Müzik Perim   ;)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Şubat 09, 2009, 01:25:04 ÖSSÜPER DIYEBILIRIM  alkis:) alkis:) alkis:)
Sen nasilsin Müzik Perim   ;)

bende çok iyiyim şiir Perim.....