ıssız bir adaya düşünce yanınıza götüreceğiniz üç şey nedir?

Başlatan NİLSENAM, Şubat 10, 2009, 12:46:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

ıssız bir adaya düşersem yanımda götüreceğim ilk şey:

AşKIM.............................................

FOTOĞRAF MAKİNAM(KAMERAM).........................................

Dİş FIRÇAM...............................

ya siz ne götürüsünüz.........

qwerty zeze

namazlık
Kuranı kerim
birde kazma(mezar açmak için)
kısa bir süre sonra muhtemelen öleceğim için başka şeye ihtiyacım olmaz heralde ;D ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: qwerty zeze - Şubat 10, 2009, 01:23:38 ÖSnamazlık
Kuranı kerim
birde kazma(mezar açmak için)
kısa bir süre sonra muhtemelen öleceğim için başka şeye ihtiyacım olmaz heralde ;D ;D
sanırım kafamız ölmeye takılmış.. angry:) ;D

...mystery...

ben bunu söylemiştim lüks bitane gemi alırdım ve içinde herşey olurdu haliyle... :haha: zaten internet olsun bide yiyecek bişeyler olsun ben orda tek başıma yaşarım nolucak... :haha:

qwerty zeze

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 10, 2009, 04:17:27 ÖSsanırım kafamız ölmeye takılmış.. angry:) ;D
hakkaten öyle ama inan farkında değilim sürekli ölüm senaryoları kuruyom kafamda manyakmıyım ben yaa ya da ABDALA malum olur derler öyle bişi herald ;D ;D

ATAAN

Ya Yinemi Yaaaa, Bu Adaya Yillardir Düseriz Ama Hala Yanimiza Almamiz Gereken Dogru 3 Seyi Bulmus Degiliz  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 10, 2009, 09:37:59 ÖSYa Yinemi Yaaaa, Bu Adaya Yillardir Düseriz Ama Hala Yanimiza Almamiz Gereken Dogru 3 Seyi Bulmus Degiliz  :haha:

Sizce nedir ???

ATAAN

Issiz Bir Adaya Düstüyseniz Yaniniza 3 Sey Alabilme Sansiniz Zaten Yok, Ama Issiz Bir Adaya Gitmeyi Planliyorsaniz, O Zaman Adanin Haritasi Almaniz Gereken Birinci Sey  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 10, 2009, 09:42:58 ÖSIssiz Bir Adaya Düstüyseniz Yaniniza 3 Sey Alabilme Sansiniz Zaten Yok, Ama Issiz Bir Adaya Gitmeyi Planliyorsaniz, O Zaman Adanin Haritasi Almaniz Gereken Birinci Sey  okey:)

Aman harıta alipta napcem zaten kaybola kaybola yolu bulcam  okey:) ama Çadırda önemliii

ATAAN

Romantik Cevap Vermek En Iyisi Sanirim  ;D
Sinayi Alirim Yanima
Mobil Telefonumu
Birde Cakmak   :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 10, 2009, 09:50:43 ÖSRomantik Cevap Vermek En Iyisi Sanirim  ;D
Sinayi Alirim Yanima
Mobil Telefonumu
Birde Cakmak   :haha:

Pek bir romantikkkkkkkkkkkkkk yanee ömrümde böyle romantik üç şey görmedim :haha: yaril:)

ATAAN

Ne Biliyon Belki Adada Kendime Sevgili Bulacam Heee, Ne Biliyon, Belki Benim Gibi Biri Daha Düsmüstür Adaya  :haha:

qwerty zeze

aman bulursanız kızı sıkı tutun belki kara bahtım kör talihim der kendini suya atıverir ;D :haha: 8)