Türkiye' de neler oluyor?

Başlatan mub@rek, Ocak 09, 2009, 10:21:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

İSTANBUL - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti 49. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ekrem Tosun kimdir? Bu kişi Erdoğan ailesinden birilerinin temsilcisi midir, değil midir?” sorusuna yanıt verdi.  

Başbakan Erdoğan, özetle şöyle konuştu: “İşte bir tane de İstanbul’a göndermişler. Bugün gazetelerin bir tanesinde gördüm. (Filanca) diyor (Başbakanın nesidir?) Ben bilmiyorum kimdir, nedir. Söyle bakayım ben de bir tanışayım. Böyle iftira olur mu? Bir isim koymuş, (Filanca, Başbakan’ın nesidir?) Ben ne bileyim ya. Tanımıyorum, bilmiyorum. Ne kanımda, ne nesebimde hiç tanıdığım, bildiğim birisi değildir. Bu adamın benimle alakası varsa çıkar bunun nesebini, soy kütüğünden söyle ya... (Bak işte, Tayyip Erdoğan’ın filancası)... Oğlu mudur, kardeşi midir, nesidir söyle... Biz bu bulaşık işlerde yokuz. Siz bu bulaşık işlerin içindesiniz, siz...

“MUHATABIM OLAMAZ”
Gerçi bu zat benim muhatabım olamaz, muhatabım olarak da almam. Fakat bu iftiralara dayanılmıyor. Hiç olmazsa bunların ne denli müfteri olduğunu halkım bilsin diye çıklıyorum. İşte yine geçenlerde İstanbul’daki bir inşaatla ilgili açıklıyor. Ya bu inşaat senin partinin geçen dönem milletvekili olmuş olan bir zatın döneminde planı onanmış olan bir proje. Rantsa bu sizin mesleğinizdir. Bunu onlar iyi becerir.

Ekrem Tosun’dan Kılıçdaroğlu’na suçlama

“CHP ZİHNİYETİNDE PİSLİK VAR”
İSKİ o pisliklere bulaştı ve o pisliklerden İSKİ’yi biz temizledik. İstanbul halkı seçimi bize nasıl verdi, niçin verdi? Bundan dolayı verdi. O pislikleri yaşadıkları için. Her türlü pislik vardı, susuzluk vardı, affedersiniz hava kirliliği pisliği vardı, çöp pisliği vardı. Niye? Çünkü CHP zihniyetinde bu var da onun için.

“KOCAELİ’Nİ NASIL ALACAKSIN?”
şimdi gelmiş arıyorlar sağda solda, nerede bir şey bulabiliriz de İstanbul’u biz alırız. Acaba nerede bir şey buluruz da Kocaeli’ni alırız. Kocaeli’ni nasıl alacaksın ya? Önce bir Yuvacık’ı hallet. Ankara Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu barajla senin barajının arasındaki fark ortada. Farka bakıyorsun, 1 değil, 10 değil, 100 değil ya. Bu denli büyük.”

jentzsch

‘Ekrem Tosun kim?’ sorusunun cevabı dün yanıtını buldu. CHP’li Kılıçdaroğlu’nun ısrarla sorduğu, Başbakan Erdoğan’ın ise “tanımıyorum” dediği Tosun, Başbakan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve diğer oğlu Burak Erdoğan’ın eşi Sema Erdoğan’ın şirketinin temsilcisi çıktı. şirketin diğer ortakları ise Atasay Kuyumculuk’un sahibi Cihan Kamer, eşi Çiğdem Kamer ve çocukları...

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ekrem Tosun kim?” sorusu dün yanıt buldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “tanımıyorum” dediği Tosun, Başbakan’ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan’ın ve Burak Erdoğan’ın eşi Sema Erdoğan’ın Atagold adlı kuyumculuk şirketindeki temsilcisi çıktı.Erdoğan ailesinin yüzde 50 pay sahibi olduğu Atagold’daki diğer ortakları ise Atasay Kuyumculuk’ın sahibi Cihan Kamer, eşi Çiğdem Kamer, oğlu Atasay Kamer ve kızı Simay Kamer.

jentzsch

Mubarek birader (alıntıdır.) in dedıgı gıbı bıraz gülelim degıl mı.. Insanlar ıste boyle komık duruma dusuyorlar..

mub@rek

Uzun bir süre' den sonra kösemizde yine canim Türkiyem' den güzelliklerle sizlerle birlikte olacam. Biraz spiker gibi yazdim galiba ama olsun artik. :))

Türkiyemiz' de traji komik olaylarla birlikte gercekten güzelliklerinde yansitildigi diger mesajlarim en kisa zamanda gelecek. Takip etmeye devam edin..  okey:)

...mystery...

hoşgeldin mübareekkkkkkkkkk... alkis:) alkis:) merakla bekliyoruzz... alkis:)

mub@rek

mystery hosbuldum, ama söylemeden gecemedim avatar resmindeki drajeler benim kücüklügümde rüyalarimi süsleyen sekerlerdi. Cocukluguma döndüm gibi oldu. :)

Hani yani sende cok varsa paylasabiliriz?  ::)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 07:13:24 ÖSmystery hosbuldum, ama söylemeden gecemedim avatar resmindeki drajeler benim kücüklügümde rüyalarimi süsleyen sekerlerdi. Cocukluguma döndüm gibi oldu.

Hani yani sende cok varsa paylasabiliriz?  ::)
herkeste benim bonibonlarıma saldırma potansiyeli var şu anda... :haha: Nilsenam -kirsehir - sen :haha:

şu an bende sadece resimde görebiliyorum şu anda yok ama olduğu bir gün gerçekten paylaşırım... utanan:)

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 01, 2009, 07:36:36 ÖSherkeste benim bonibonlarıma saldırma potansiyeli var şu anda... :haha: Nilsenam -kirsehir - sen :haha:

şu an bende sadece resimde görebiliyorum şu anda yok ama olduğu bir gün gerçekten paylaşırım... utanan:)

Cok makbule gecer. ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 01, 2009, 07:38:43 ÖSCok makbule gecer. ;)
tamam bonibon aldığım bigün söz paylaşıcam... alkis:) alkis:)

mub@rek

Yerel Secimler yaklasiyor, en cok üzüldügüm bu sefer mürekkep yok. Acaba barkot falan mi yapistiracaklar sirtimiza anliyamadim. :D

...mystery...