Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tahir68

öncelikle yeni konu açmayı bilmiyodum özürdilerim ataan kardeş, sanada verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim sezer kardeş.

omerenkur

ben şubatın 6 sına ankarada sınava girdim bu ikinci girişimdi birinci girişime karşın ikinci daha iyiydi gecerim diye umut ediyorum ama u gotheden herşey beklendiği icin emin değilim benim sınav izlenimim şuydu ikinci olduğu icin heyacan daha azdı ve hören daha basit geldi çünki eşim bana ordan kitap gönderdi start deutcsh 1 fit furs goethe zertifikat a1 diye cok güzel bir kitap ve cdli hören yani bol örnek var kazanırsam bu kitabı boşa gitsin istemiyorum k.maraş afşin cevresi olabilir a1 sınavına calışan birine vermek isterim lesen biraz kelime ezberi istiyor ve alman kültürünü biraz bilmen gerek mektupda basitti ama ben bir türlü mektupda başarıyı kazanamadım arkadaşın doğumgünü var gec gideceksiniz özür dileyin bahanenizi belirtin falan sözlü zaten ikinci girenler icin basit kendini tanit ve kartlarla ilgili soru sor ezber yeterli bana gezi gazete bir euro cıktı sordum tabiki karşındaki ve yanındaki sınava girene bağlı ama sen ezber cevap veriyorsun inşAllah kazanırım böyle bir tecrübem oldu sorulara cevap verebilirim korkacak bişey yok arkadaşlar iyi ve bilincli hazırlanmak yeterli herkeze başarılar

eleğimsağma

inşAllah kazanırsın pazartesi belli olur sanırım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Kerim8767

Slm Arkadaslar, Size kötü haberim olacak ama, Benim eski nisanlim Bu sinavi kazandindak sonra 77 puanla, Evinden kacti ...
Dersleri beraber telefondan ögreniyorduk saatlerce, ama niye....
Onu cok seviyordum , ve o bana sadece sahte sevgisini göstermis...

omerenkur

nihayet elime gecti sonuc arkadaşlar 70 almışım halayy:) inş herkese nasip olur ben kursa falan girmedim evde çalıştım almanca hocaları evde olmaz diyordu nasıl olurmuş görsünler bu siteye emeği gecen herkese tsk ederim Allah yar ve yardımcınız olsun tskler

NİLSENAM

Alıntı yapılan: omerenkur - Şubat 11, 2009, 03:43:05 ÖSnihayet elime gecti sonuc arkadaşlar 70 almışım halayy:) inş herkese nasip olur ben kursa falan girmedim evde çalıştım almanca hocaları evde olmaz diyordu nasıl olurmuş görsünler bu siteye emeği gecen herkese tsk ederim Allah yar ve yardımcınız olsun tskler

tebrikler..... alkis:) alkis:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: omerenkur - Şubat 11, 2009, 03:43:05 ÖSnihayet elime gecti sonuc arkadaşlar 70 almışım halayy:) inş herkese nasip olur ben kursa falan girmedim evde çalıştım almanca hocaları evde olmaz diyordu nasıl olurmuş görsünler bu siteye emeği gecen herkese tsk ederim Allah yar ve yardımcınız olsun tskler
tebrikler arkadasim  alkis:) halayy:)

Sezer-

tbrkler kardesim..
gerçekten büyük başarı  okey:)

eleğimsağma

cok sevındım kazandıgınız ıcın inş aynı basarıyı ben ve ben gıbılerde gösterir.70 puan süper bi puan ::)

omerenkur

tskler arkadaşlar birinci girişte kötü puan alan arkadaşlar hicte üzülmesin çünki neyle karşılaşacağını bilmiyorsun nasıl calışcağını ama ikinci cok basit geliyor insana ikinci girmeyede alamıyorsan gercekten bir yerlerde bir sorun vardır benim girdiğim sınıfta kızın biri soruyor kitapcığını üstüne adınızı yazın diyor hoca kız diyor almancamı türkçemi bu kadarda olmaz dedirtiyor insana iki ay sonra cocuğum olacak inş doğuma yetişiirim herkese tekrar teşekkür ederim bu sitenin cok emeği var üstümde Allah razı olsun hepsinden  dance: byby:)

ATAAN

Hadi Bakalim Allah Yolunuzu Acik Etsin, Tekrar Tebrik Ederim  alkis:)

gece

Tebrikler Allah Yolunuzu Acik Etsin...  :)

xmcraex

bugün sertikamı aldım 86 puanla.6şubatta girmiştim sınava.2ay goethe instıtut eğitim işe yarıyor.gidemeyenler için tavsiyem test und ubungen I kitabı var bende çok yardımcı oldu.önceki sınavlarda çıkan sorulardan hazırlanmış.ayrıca 6 tane de birebir sınav kitapçıkları var 6 tane isteyene verebilrim ayrıca goethe ınstıtut un kitaplarıda var yenilerine bi dünya para vermeyin

nilgünbulutc

tebrikler bende goetheye gidiyorum nş. geçerim.

Alıntı yapılan: xmcraex - Şubat 11, 2009, 09:41:20 ÖSbugün sertikamı aldım 86 puanla.6şubatta girmiştim sınava.2ay goethe instıtut eğitim işe yarıyor.gidemeyenler için tavsiyem test und ubungen I kitabı var bende çok yardımcı oldu.önceki sınavlarda çıkan sorulardan hazırlanmış.ayrıca 6 tane de birebir sınav kitapçıkları var 6 tane isteyene verebilrim ayrıca goethe ınstıtut un kitaplarıda var yenilerine bi dünya para vermeyin

NİLSENAM

Alıntı yapılan: xmcraex - Şubat 11, 2009, 09:41:20 ÖSbugün sertikamı aldım 86 puanla.6şubatta girmiştim sınava.2ay goethe instıtut eğitim işe yarıyor.gidemeyenler için tavsiyem test und ubungen I kitabı var bende çok yardımcı oldu.önceki sınavlarda çıkan sorulardan hazırlanmış.ayrıca 6 tane de birebir sınav kitapçıkları var 6 tane isteyene verebilrim ayrıca goethe ınstıtut un kitaplarıda var yenilerine bi dünya para vermeyin

TEBRİKLER....... alkis:) alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: nilgünbulutc - Şubat 11, 2009, 10:17:51 ÖStebrikler bende goetheye gidiyorum nş. geçerim.

İNŞ.GEÇERSİNİZ....BAŞARILAR DİLİYORUM......