Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xmcraex

o kadar strese gerek yok sınav çok basit anlatılanlar gibi değil yani

xmcraex

o kadar strese gerek yok sınav çok basit anlatılanlar gibi değil yani

ayysegul

slm arkadaşlar bende 17 şubatta sınawa gircem çok korkuyorum ya inşAllah kazanırım.dualarınızı bekliorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bana sınaw hakkında çok ayrıntılı bilgi werebilir misiniz?oraya gittiğimde nelerle karşılaşcam_?oradaki hocalar yardımcı oluyo mu acaba??cewabınızı bekliorum ::) :cryla: :cryla: :cryla:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ayysegul - Şubat 12, 2009, 04:29:06 ÖSslm arkadaşlar bende 17 şubatta sınawa gircem çok korkuyorum ya inşAllah kazanırım.dualarınızı bekliorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bana sınaw hakkında çok ayrıntılı bilgi werebilir misiniz?oraya gittiğimde nelerle karşılaşcam_?oradaki hocalar yardımcı oluyo mu acaba??cewabınızı bekliorum ::) :cryla: :cryla: :cryla:

arkadaşım hiç korkmana gerek yok...sorular çok basit...rahat ol....sınav soruları sitemizde bulunuyor...onlara bakarsan ve çalışırsan kazanırsın.....
Allah yardımcın olsun başarılar....

ayysegul

ayysegul

ya:)gerçekten rahatlattınız Allah razı olsun ya.yeterince çaılştm ama yinede korku war içimde

ayysegul

arkadaşlar bana ulaşın bu sınaw hakkında sohbet ededlim sınawla ilgili bilgilere ihtiyacım war kivircik_92 Allah aşkına bana yardımcı olun

ayysegul

arkadaşlar bana ulaşın bu sınaw hakkında sohbet ededlim sınawla ilgili bilgilere ihtiyacım war adresim: kivircik_92@hot. Allah aşkına bana yardımcı olun

eleğimsağma

ayşegül sınavla ilgili ne gibi bilgilere ihtiyacın var?yazarsan yardımcı olmaya calısırım.peki sen kursa gidiyomusun

ayysegul

ewet gittim  biitti kursum.. mesela oradaki hocalar almanyaya nie gitmek istediğini falan soruo mu?değişik sorular sorarlar mı?kapalı olmam sorun olur mu

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ayysegul - Şubat 12, 2009, 08:57:14 ÖSewet gittim  biitti kursum.. mesela oradaki hocalar Almanyaya nie gitmek istediğini falan soruo mu?değişik sorular sorarlar mı?kapalı olmam sorun olur mu

hayır kapalı olmanız sınav sırasında sorun olmaz..

xmcraex

hiç sıkıntı yapma sınav çok basit

eleğimsağma

niye gıtmek istedığimizi filan sormuyolar.sadece evlımısın kac cocuğun var dıye bazen ole sorular soruyolar.sen nıye kursun bıttıkten sonra hemen sınawa girmedın ki?

farukkulhan

selam arkadaşlar ben 2 sene once akrabamızla evlendım 6 aylık bır cocugumuz var eşimde turk vatandaşı cocuk almanyada dogdu ama alman vatandası yapmıyolar .eşim arbaitsamdan yardım alıyo annelik cocuk parası bakıcılık vesayre ordan devletten ev istemiş ev tutacakmış illa buraya sen geleceksın diye tutturdu .bana diyor dil belle sınavoluyormuş.ben inanmıyorum ben dil bellesem beni götürebilirmi .birde cocugun alman vatandası olması icin avkata dilekce vermiş  avkat bey cocuk alman vatandaşı olur demiş .ben gidebilirmiyim eşim calışmıyo annelik parası cocuk parası filan olunca calışmasına gerek yokmuş öyle diyor .gelebilirsin diyor bana yol gösterirseniz mutlu olurum çünkü bizim evlilikten bişey anlamadım her şey vahim cocumudaha gormedim internetten görüyom sadece yardımcı olursanız sevinirim hoşca kalın...

ATAAN

Alıntı yapılan: farukkulhan - Şubat 13, 2009, 05:53:05 ÖSselam arkadaşlar ben 2 sene once akrabamızla evlendım 6 aylık bır cocugumuz var eşimde turk vatandaşı cocuk Almanyada dogdu ama alman vatandası yapmıyolar .eşim arbaitsamdan yardım alıyo annelik cocuk parası bakıcılık vesayre ordan devletten ev istemiş ev tutacakmış illa buraya sen geleceksın diye tutturdu .bana diyor dil belle sınavoluyormuş.ben inanmıyorum ben dil bellesem beni götürebilirmi .birde cocugun alman vatandası olması icin avkata dilekce vermiş  avkat bey cocuk alman vatandaşı olur demiş .ben gidebilirmiyim eşim calışmıyo annelik parası cocuk parası filan olunca calışmasına gerek yokmuş öyle diyor .gelebilirsin diyor bana yol gösterirseniz mutlu olurum çünkü bizim evlilikten bişey anlamadım her şey vahim cocumudaha gormedim internetten görüyom sadece yardımcı olursanız sevinirim hoşca kalın...
Sorunuzu Ilgili Baslik Altinda Yeni Konu Acarak Sorarsaniz Daha Cabuk Cevap Alabilirsiniz

farukkulhan

keşke ordan evlenmeseydim valla anamı aglatıyolar birde genclere tavsiyem sakın heveslenmeyin oralara türkiye cennet vatan hayırlısı kusura bakmayın bu kadar doluyum ...bu sınavı kendım calışsam başarabilirmiyim a1 kitabım var birde 30 tane almanyada ders ortamından alınmış sidi var kurs bitirme sertifikası almasam olurmu kendim calışıyom şimdi .birde arkadaşin biri dedi çocuk orda olduysa sınav filan yapmıyorlarmiş dogrumu aslı olurmu bana yardımcı olun hayırlı akşamlar

eleğimsağma

kurs bıtırme sertifikasına gerek yok.yani kendin calısıp sınava girebilirsin.ama benım tavsiyem iyi bir kursa gitmen olur.cocuk olayını bende duymustum ama öyle bisey yokmus yani sınava girmen gerekıo.