Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

kirsehir7

hosbulduk ablam iyim sén nasilsin  :-*

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 02:21:54 ÖShosbulduk ablam iyim sén nasilsin  :-*

Iyi de gec  ;D

Islerimin bir kismi bitti diger kismi beni bekliyor ben nedeyim almancax da geziyorum aferin bana dimi  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Şubat 12, 2009, 02:23:06 ÖSIyi de gec

Islerimin bir kismi bitti diger kismi beni bekliyor ben nedeyim almancax da geziyorum aferin bana dimi  

ya:) ya:) :haha:

benimde yemekfalan yapmam lazim bende geldim bakim dedim. ;D bi giriyoz bidaha cikamiyoz

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 02:24:40 ÖSya:) :haha:

benimde yemekfalan yapmam lazim bende geldim bakim dedim. bi giriyoz bidaha cikamiyoz

Evet ya  :haha: yemek falan kolay hallederiz Canim  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Şubat 12, 2009, 02:25:39 ÖSEvet ya  :haha: yemek falan kolay hallederiz Canim  ;D

ya:) ;D hallediriz dimi yaa

gece

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Şubat 12, 2009, 02:28:23 ÖSTabiya ;D

Siiitt ne bisircez ya  :haha:

evet yaa ben hala düsünme asamasindayim su ne pisirsem konusu yemek pisirmekten daha zor offf ::)

gece

Ben dün Sulluköfte yaptim  :haha:

kirsehir7

jentzsch

Benim hanım her akşam tost pişiriyor. Sizde öyle yapın..  ;D

kirsehir7

valla ben dün kafadan yemek salladim  :haha:
büyük tavuk butlarini kaynattim sonra bor cama havuc sogan falan yuvarlak yuvarlak dogradim sonra haslanmis nohut koydum üstünede hasladigim tavuk butlarini koydum sonra salcali baharatli sos yapip üstüne döktüm firina verdim bikac dakika pistikten sonra cikardim

gayet güzel olmustu  :P

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 12, 2009, 02:34:33 ÖSBenim hanım her akşam tost pişiriyor. Sizde öyle yapın..  ;D

:haha: niye

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 12, 2009, 02:34:33 ÖSBenim hanım her akşam tost pişiriyor. Sizde öyle yapın..  ;D

Hanim  duymasin  :haha:

kirsehir7