Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 138 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f_tuba26

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 12, 2009, 03:46:02 ÖSevet ...gelde güzelim yeri bırak git..... ;D ;D
ya evet iste günesi hep görmedim ama ilik nemli yumusak hava yok ya bi baska yani

NİLSENAM

ya herkes nereye kayboldu böyle..... ??? ???

NİLSENAM

ATAAN

Selam Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alkis:)

NİLSENAM

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn     alkis:) alkis:)

gece

Hosgeldiniz Ataan Bey  ;)

f_tuba26

slmlar hosgeldin mahalle ayaga kalkti be ona gelis öle... ;D ;D

ATAAN

Hosgördük Hosgördük, Nasilsin Ey Halkim  :haha: Iccek Bisey Vami Yada Donduma Vami Donduma  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Şubat 12, 2009, 03:20:02 ÖSsellaaaaammmmm...kimler var görüsmeyeli nasilsiniz dostlar naptiniz bir hafdadir... alkis:)

hoşgeldinn nezaman geldin tatilden nasıl geçti halayy:)

gece

Bu havada mi ? Cay verelim daha saglikli  :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Şubat 12, 2009, 04:30:20 ÖSslmlar hosgeldin mahalle ayaga kalkti be ona gelis öle... ;D ;D
Bizde Bööööle Gelisim Muhtesem Olcek Gidisim Sessiz,
Cok Sair Gördüm Kendimi  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 04:30:40 ÖSHosgördük Hosgördük, Nasilsin Ey Halkim  :haha: Iccek Bisey Vami Yada Donduma Vami Donduma  :haha:

:haha: :haha:

zeytin

ben geldiiim hava şartlarından dolayı tenis raketleri ve topları kaçmışşşşşşşşşşş. bende çok üzüldümmmmm. ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 04:32:38 ÖSben geldiiim hava şartlarından dolayı tenis raketleri ve topları kaçmışşşşşşşşşşş. bende çok üzüldümmmmm. ;D

bende  ;D
senin adına  ;D

ATAAN

Zeytin Naber  Yane (Calinti) Tenis Yokmu Bugün  :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 04:31:13 ÖShoşgeldinn nezaman geldin tatilden nasıl geçti halayy:)
sagolasin zeytincim sali geldim tam 1 hafda ee güzeldi iste bol bol gezdim ne olsun..sonucda dönüp dolasip gelcegim yer burasi yani almanya,yani evim.... :D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 04:35:23 ÖSZeytin Naber  Yane (Calinti) Tenis Yokmu Bugün  :haha:

Hava şartlarından dolayı iptal oldu bende çok üzüldüm zaten 3 aylık tenis sporunu dün 3 saatte harcadım :haha: :haha: yane o yüzden pek fazla sevinemeyrummmm