Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 157 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Kırşehirlim balım canım hoşgeldn yine renk değiştirmişsin ne ara renk değiştirin.hayırlı olsun canum :-*

kirsehir7

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 04:55:01 ÖSKırşehirlim balım canım hoşgeldn yine renk değiştirmişsin ne ara renk değiştirin.hayırlı olsun canum :-*

he degisiverdim ama bende sonradan gördüm degistigimi  ;D benimde haberim olmadi  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 04:54:45 ÖSASOOOO  ;D ben gecenlerde yendim onu yaa tenis de hüngür hüngür agladi ve magazine cikmaisn diyede bir sürü paralar verdi ondan göremediniz yenildigini  :haha:

Yaaaaaaaa gördünüzmü benim sosyetik bidenecik arkidişimi bide hülyadan bahsediyosunuz ona hülya değil fındık kurdu demek daha iyi olırr :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 04:56:18 ÖSYaaaaaaaa gördünüzmü benim sosyetik bidenecik arkidişimi bide hülyadan bahsediyosunuz ona hülya değil fındık kurdu demek daha iyi olırr :haha: :haha:

utanan:) :-*

ATAAN

Ama Kirsehirin Sohbete Girisi Cok Güzeldi
Hülya Kimmmmm  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Ataan abi Hülü ile bir akrabalığın falan yuk dimi yane ona göre davranalım dee  tickoff:) tickoff:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 04:58:01 ÖSAma Kirsehirin Sohbete Girisi Cok Güzeldi
Hülya Kimmmmm  :haha: :haha:

SEN BAKMA BAN ABICIGIM BEN BI GIRIP BI CIKIYORUM YAA ondan girisi degisik yapim dedim  kur;) :haha:

ATAAN

Ben Yane Kücüktüm Kücücüktüm, Benim Odam Hülyanin Posterleriyle Doluydu Hatta Poster Yetmiyordu Gidip Sinamanin Afislerini Calardik Hülyanin Filmi Olunca, Yane O Kadak Samimiydik Yane O Kadak  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:02:24 ÖSBen Yane Kücüktüm Kücücüktüm, Benim Odam Hülyanin Posterleriyle Doluydu Hatta Poster Yetmiyordu Gidip Sinamanin Afislerini Calardik Hülyanin Filmi Olunca, Yane O Kadak Samimiydik Yane O Kadak  :haha:

:haha: yaril:) funny:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:02:24 ÖSBen Yane Kücüktüm Kücücüktüm, Benim Odam Hülyanin Posterleriyle Doluydu Hatta Poster Yetmiyordu Gidip Sinamanin Afislerini Calardik Hülyanin Filmi Olunca, Yane O Kadak Samimiydik Yane O Kadak  :haha:

:haha: :haha:

zeytin

Çok yakın akrabaymışınız canummm :haha:

ATAAN

Tabe Benim Duvardaydi Kendileri Lise Tahsilim Boyunca, Ah Azmi Dersten Kaldim Onun Yüzünden  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:05:39 ÖSTabe Benim Duvardaydi Kendileri Lise Tahsilim Boyunca, Ah Azmi Dersten Kaldim Onun Yüzünden  :haha:

yuh artikin bir Hülya için Bende Brad Pitt hatranıydım ama Lise tahsilim boyunca dersten hiç kalmadımmm :haha: :haha:

ATAAN

Neden Kaldin Diye Sorsana, Ask Bu, O Tarihte Biz Ispartadaydik Babamin Görevinden Dolayi Ama Beni Hafta Sonu Ararsan Bulacagin Yer Istanbul Yesilcam Sokagiydi Neymis Hülyayi Görecekmisiz,  :haha: