Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 05:07:17 ÖSyuh artikin bir Hülya için Bende Brad Pitt hatranıydım ama Lise tahsilim boyunca dersten hiç kalmadımmm :haha: :haha:

sendemi zeytin varya bizim seninle cok ortak yönlerimiz var.
benimde duvarimda brad pit resimleri vardi.
birgün avusturyadaki teyzemin oglu gelmisti ben yokken hepsni cikarmis odamdan ve yirtip atmis bende oturdum saatlerce aglamistim na kizmistim annemde susturp durdu ama ben onu hala affetmiyorum  tickoff:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:10:35 ÖSNeden Kaldin Diye Sorsana, Ask Bu, O Tarihte Biz Ispartadaydik Babamin Görevinden Dolayi Ama Beni Hafta Sonu Ararsan Bulacagin Yer Istanbul Yesilcam Sokagiydi Neymis Hülyayi Görecekmisiz,  :haha:

Sen ciddimisin  :haha: :haha:

ATAAN

Ben Sizin Gibi Fasulyeden Hayran Degildim, Ben Asiktim Asikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hele Biri Hülyanin Fosterine Dokunacak Amaninnnnnn :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 05:10:55 ÖSsendemi zeytin varya bizim seninle cok ortak yönlerimiz var.
benimde duvarimda brad pit resimleri vardi.
birgün avusturyadaki teyzemin oglu gelmisti ben yokken hepsni cikarmis odamdan ve yirtip atmis bende oturdum saatlerce aglamistim na kizmistim annemde susturp durdu ama ben onu hala affetmiyorum  tickoff:)

Ah ah ben bradimin adına azmı fal baktım hepsindede evllencektik.Ama umudumu yitrirmiş değelim  :haha: :haha:

ATAAN

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:13:15 ÖSBen Sizin Gibi Fasulyeden Hayran Degildim, Ben Asiktim Asikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hele Biri Hülyanin Fosterine Dokunacak Amaninnnnnn :haha:

:haha: :haha:
Yane memlekette Hülya avşardan başka kadın mı yoktu  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 05:13:24 ÖSAh ah ben bradimin adına azmı fal baktım hepsindede evllencektik.Ama umudumu yitrirmiş değelim  :haha: :haha:

amaninnn eniste duymasin  :haha:

zeytin

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 05:14:20 ÖSamaninnn eniste duymasin  :haha:

Ohooooooo enişte bilmezmiiiiiii
bradle hayallerimi azmı dinlediiii :haha:

gece

oh oh Ask haa hemde Hülyaya  :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 05:15:09 ÖSOhooooooo enişte bilmezmiiiiiii
bradle hayallerimi azmı dinlediiii :haha:

:haha:

kirsehir7

bende suan ismail yk ya asigim  :-*
benimki sirf ben seviyom diye konserine götürmüyo gicik seyy  tickoff:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 12, 2009, 05:15:51 ÖSoh oh Ask haa hemde Hülyaya  :haha: :haha:

Hülya derdini söyle
Hülya neden böyle :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 05:14:07 ÖS:haha: :haha:
Yane memlekette Hülya avşardan başka kadın mı yoktu  ;D
O Dönemde Yoktu Ya, Banu Balkon Zaten Tipim Deeldi Yani Hülya Ile Seviyeli Bir Birlikteligimiz Vardi, :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 05:16:41 ÖSbende suan ismail yk ya asigim  :-*

benimmkide Almayaya gidincik İsmailin ablasıyla tanıştşrcakmış.Patronunun eşi onun yakın arkadaşıymış :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 05:16:41 ÖSbende suan ismail yk ya asigim  :-*

:haha: :haha: