Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Öyle Demeyin Sayin Gece  Ben Kac Kere Nisan Attim Hülyanin Yüzünden, Illa Hülyaya Benzicek Diye Tutturduydum  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 05:16:41 ÖSbende suan ismail yk ya asigim  :-*
benimki sirf ben seviyom diye konserine götürmüyo gicik seyy  tickoff:)

Bende ayna karşısında onun hareketlerini yaparak oynarım :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 05:18:02 ÖSbenimmkide Almayaya gidincik İsmailin ablasıyla tanıştşrcakmış.Patronunun eşi onun yakın arkadaşıymış :haha:

anaaa benide tanisdiriversin  ;D kendisiylede tanistirsa daha makbule gecer  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:17:27 ÖSO Dönemde Yoktu Ya, Banu Balkon Zaten Tipim Deeldi Yani Hülya Ile Seviyeli Bir Birlikteligimiz Vardi, :haha:

Seviyelimi  :haha: nasıl bir ilişkiymiş bu beeeeee Aşka bak  :haha:

ATAAN

Ismail Ben Cok Samimi Arkadasim, Ayricada Hemserim Kirsehir Ni ha ha  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 05:19:10 ÖSanaaa benide tanisdiriversin  ;D kendisiylede tanistirsa daha makbule gecer  ;D

önce ablasıyla sonra kendisiyle arı gibi sokup kelebek giibi uçcazz  ;)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:19:59 ÖSIsmail Ben Cok Samimi Arkadasim, Ayricada Hemserim Kirsehir Ni ha ha  :haha:

Maşalllah seninde bütün sanatcılar arkadaşın herhaldee

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 05:20:25 ÖSönce ablasıyla sonra kendisiyle arı gibi sokup kelebek giibi uçcazz  ;)

kur;) kur;) bendende slmlarimi söylersin ona asik oldugumu söyle olurmu  :cryla:

ATAAN

Bütün Sanatcilar Derken?  Bak Fatih Üregi Tanimam  Hic Isim Olmaz  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 05:21:43 ÖSkur;) kur;) bendende slmlarimi söylersin ona asik oldugumu söyle olurmu  :cryla:

söylerim ben seni çağırmazmıyım hiçç ilk senin haberin olurr  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:21:54 ÖSBütün Sanatcilar Derken?  Bak Fatih Üregi Tanimam  Hic Isim Olmaz  :haha:

O bari benim tanıdığım olsun.Zatin bizden sayılır dimi yanee :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:19:59 ÖSIsmail Ben Cok Samimi Arkadasim, Ayricada Hemserim Kirsehir Ni ha ha  :haha:

lütfen abicigim duygularimla dalga gecme  :embarassed:

ATAAN

Kirsehir Sen Evli Degilmisin Kizzzzzzzzzzzzz
Ismailli Ben Mübarekle Tanistiracam  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:25:09 ÖSKirsehir Sen Evli Degilmisin Kizzzzzzzzzzzzz

Ataan abi ben bekarım benlende tanıştşrsana :P

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 12, 2009, 05:26:09 ÖSAtaan abi ben bekarım benlende tanıştşrsana :P
Yok Ya, Sende Nisanlisin Bilmiyom Sankim Bööööööö  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:25:09 ÖSKirsehir Sen Evli Degilmisin Kizzzzzzzzzzzzz

banane yaaa ben istiyorum ismaili napacak mübo
sen müboya baskasini bul  :embarassed:
farketmez abi ya basayiveririz herüfü  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 12, 2009, 05:27:19 ÖSYok Ya, Sende Nisanlisin Bilmiyom Sankim Bööööööö  :haha:

Yaaaa banane banane yinede bekar sayılırım ama  ;D