Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 12, 2009, 09:12:47 ÖSbu sefer o zeki bendim  :haha:

:haha: :haha:
ellerine saglik askim gülmekten kirildim ayy keske mübo da olsaydi burda bu ani görseydi  :cryla:

NİLSENAM

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 09:14:41 ÖS:haha: :haha:
ellerine saglik askim gülmekten kirildim ayy keske mübo da olsaydi burda bu ani görseydi  :cryla:
yok ya öldürtmek mi istiyon beni görmesin  :haha:

SEVGI-40

NİLSENAM

SEVGI-40

kirsehir7

arkadaslar ben bugün hepinizden bir dilek bir dua istiyorum lütfen bana dua edin bugün bu hayir mübarek güne girecegimiz gecede yarin icin hayatimizla ilgili bi karar var onun iyi bi sekilde gerceklesmesi iicin nolur dua edin duanizi esirgemeyin  :angel: :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 09:37:41 ÖSarkadaslar ben bugün hepinizden bir dilek bir dua istiyorum lütfen bana dua edin bugün bu hayir mübarek güne girecegimiz gecede yarin icin hayatimizla ilgili bi karar var onun iyi bi sekilde gerceklesmesi iicin nolur dua edin duanizi esirgemeyin  :angel: :-*

canım Allah gönlüne göre versin....
senin için hayırlısını nasip eylesin.... :-* :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 09:37:41 ÖSarkadaslar ben bugün hepinizden bir dilek bir dua istiyorum lütfen bana dua edin bugün bu hayir mübarek güne girecegimiz gecede yarin icin hayatimizla ilgili bi karar var onun iyi bi sekilde gerceklesmesi iicin nolur dua edin duanizi esirgemeyin  :angel: :-*
askim herseyin hayirlisi hakkinda hayirlisi neyse o olsun ben sana herzmn dua ediyorum ama bugun sabaha kadar uyumam dua ederim  :angel:

kirsehir7

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 12, 2009, 09:38:47 ÖScanım Allah gönlüne göre versin....
senin için hayırlısını nasip eylesin.... :-* :-*

aminnn insAllah  :-* sagol canim

NİLSENAM

hakkında hengisi hayırlıysa rabbim onu nasip eylesin..... :-* :-*

kirsehir7

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 12, 2009, 09:39:13 ÖSaskim herseyin hayirlisi hakkinda hayirlisi neyse o olsun ben sana herzmn dua ediyorum ama bugun sabaha kadar uyumam dua ederim  :angel:

sagol canim  :-* iyiki varsiniz insAllah sizinde dualarinizla birlikte hayirli olur

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 09:40:28 ÖSsagol canim  :-* iyiki varsiniz insAllah sizinde dualarinizla birlikte hayirli olur
ben hepp varim senin yaninda ne olursa olsun  utanan:)

NİLSENAM

zeytin

Hakkında ne hayırlıysa o olsun Kırşehirlim :-*