Kişilik ve Karakteriniz‏

Başlatan ATAAN, Şubat 12, 2009, 11:01:26 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

ATAAN

Kim Benmi? Aaaaaa Sen Yanlis Anlamissin Ben Inanmiyorum Benim Sayimda 7 Anlaminda Söylemistim,  :haha:

sayilmaz

valla benimde 7 çıktı iyimi şimdi bu? hahhaha
en üstte zeki yazıyor :)
 alkis:) halayy:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 06:18:18 ÖSKim Benmi? Aaaaaa Sen Yanlis Anlamissin Ben Inanmiyorum Benim Sayimda 7 Anlaminda Söylemistim,  :haha:

Heee Senin sayını görmemiştim.Sende mi zekiler grubuna giriyosun.Bu arada zekiler fazla sevilmezmiş. :haha:

ATAAN

Bütün Zekiler Toplanip Dernek Kuralim  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 06:25:52 ÖSBütün Zekiler Toplanip Dernek Kuralim  ;D

SZK(sevilmeyen zekiler kurumu) kur;)

NİLSENAM

sayilmaz

ZEKİ olmak yada olmamak iste bütün mesele bu...? bu özlü söz bu şekildeydi değil mi?
 funny:) alkis:) dance:)

dielosch

denedim baktım ama bana benzeyen hiç bişey çıkmadı...Böyle testlere de inanmıyorum ama zevkli geliyor  :haha:

...mystery...

7 SAYISI :

Zekidir, sezgileri güçlüdür. Özümleme yeteneği çok gelişmiştir. Her şeyi en küçük ayrıntısına kadar inceler. Çalıştığı konuya kendini verebilmek için yanlız olmayı ister. Çok yaratıcıdır. Her konuyu merak eder. Mükemmelliyetçi ve yenilikçidir. Rutin işleri yüz üstü bırakır. Bağımsızdır, kendinden bile kuşku duyar. Soğuk ve alaycı bir görüntünün ardına gizlenerek, dostluğu ve müşfikliği arar. Kendinden kuşku duyması güvenini yitirmesine karamsarlığa kapılıp üzülmesine ve sonuçta depresyona yol açabilir. Maddeciliğe pek fazla önem vermez. Araştırmacı ve ihtiyatlı yanı, onu dikkatli ve eğoist hale getirebilir.

Duygular : Kişiliğinin bağımsız yanı onu, duyguların ön planda yer alamadığı kısa yada uzun süreli maceralara sürükleyebilir.

İş Yaşamı : Alışılmış yollardan gitmeyi, hay huyla uğraşmayı hiç sevmez. Yenilikçi ve araştırmacıdır. Her zaman bir adım önde olmayı ister. Kendi kendisinin efendisi olacağı alanları seçer. Yoğun bir şekilde konsatre olmayı ve üzerinde ayrıntılı şekilde düşünmeyi gerektiren, her türlü analiz sentez çalışmalarında başarı onu beklemektedir.

Sağlık : En zayıf noktası ruhsal durumudur. Buna çoğunlukla gergin olan sinirleri neden olur.

Sosyal Yaşam : Özgürlüğüne düşkün olduğu kadar, toplumlada uyumludur. Özellikle entellektüel ilgi alanları, kurduğu dostluklarda önemli rol oynar. Yüzeysellikten hoşlanmaz, yüksek sosyeteyi sevmez. Samimi sadık ve özverili dostlukları tercih eder.

8 ve 22 sayılı süreçlerde yani bu sayıların özelliklerini taşıyan kişilerle zorluk yaşar.

aaaaa beni anlatmış... :haha: :haha: cidden büyük bi kısmı ben.... ;D sağol patron... okey:)

gece

...mystery...

yeni konu açın "Zekiler Derneği" diye.. :haha: