Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 132 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 09:02:01 ÖSKrefeld, Cinemaxx    Burda Gösterimde  okey:)

iyi oleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy halayy:)

sevgülüler gününe ivedikle girecem demmkki  :haha:

kirsehir7

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 13, 2009, 09:03:23 ÖSiyi oleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy halayy:)

sevgülüler gününe ivedikle girecem demmkki  :haha:

:haha: :haha:

ATAAN

Adam Sevgililer Gününe Recep Ivediklemi Girer, Romantik Bir Film Neyim Olsa Tamam Diyecem Yani de  ;D

NİLSENAM

yani kız sende çok romantiksin..... ;D :-*

kirsehir7

NİLSENAM

ATAAN

Belli Belli Sevgililer Gününde Recep Ivedik Fentezisi  ;D

NİLSENAM

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 09:13:56 ÖSBelli Belli Sevgililer Gününde Recep Ivedik Fentezisi  ;D

he simdi saatlerine de bakiverdim becerdim yaw bakmasini  :haha:

ATAAN

Afferin Kiz Senin Fransizcan Iyi O Zaman Bayaaa  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 09:13:56 ÖSBelli Belli Sevgililer Gününde Recep Ivedik Fentezisi  ;D

nörümm cok ormantik bi herüfüm olunca anca sinamada ivedik bakariz  :haha:
haa tabi onada ikna edebilirsek

zeytin

Neden Bal gibi Recep İvedikle girilir Sevgililer Gününeeeee ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 09:15:35 ÖSAfferin Kiz Senin Fransizcan Iyi O Zaman Bayaaa  ;D

oo aybettin bende bütün diller mevcut  :haha:
alamancayi yeni yeni ögreniyok iste anca sira ona geldi naparsin  ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 13, 2009, 09:16:50 ÖSNeden Bal gibi Recep İvedikle girilir Sevgililer Gününeeeee ;D

sendemi    :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 13, 2009, 09:15:49 ÖSnörümm cok ormantik bi herüfüm olunca anca sinamada ivedik bakariz  :haha:
haa tabi onada ikna edebilirsek

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 13, 2009, 09:16:50 ÖSNeden Bal gibi Recep İvedikle girilir Sevgililer Gününeeeee ;D

hah benim zeytinim gelmis bizim onunla ortak yönlerimiz var bak bitane daha oldu bi ortak noktamiz  ;D :-*