Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 13, 2009, 10:55:06 ÖSNapalım Kimsecikler olmiyincik facebooktaki arkidişlerimle yazişiyom.Bu aralar Gece abla yok valla bende dikkat ettim.

facebook tan buldugun arkadaslar oldumu benim suan 2 tane arkadasimi buldum  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 13, 2009, 10:57:18 ÖSfacebook tan buldugun arkadaslar oldumu benim suan 2 tane arkadasimi buldum  ;D

Oldu ama zaten onlarla görüşüyoruz bağlarımı koparmadım yane.İlkokul arkadşlarımla bile görüştüğüm var.Yinede bulamadıklarımı burdan buldum ama eklemedim onlar beni bulsun diyee ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 13, 2009, 10:58:48 ÖSOldu ama zaten onlarla görüşüyoruz bağlarımı koparmadım yane.İlkokul arkadşlarımla bile görüştüğüm var.Yinede bulamadıklarımı burdan buldum ama eklemedim onlar beni bulsun diyee ;D

ne güzel.
benim cogu arkadas hala tas devrinde galiba kesfedememdiler su facebooku  :haha: ariyom ariyom bulamiyom

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 13, 2009, 11:00:00 ÖSne güzel.
benim cogu arkadas hala tas devrinde galiba kesfedememdiler su facebooku  :haha: ariyom ariyom bulamiyom

:haha:
Bazıları içeriğini bilmiyolar.O yüzdendir.Daha yeni adam yerine konmaya başlandı herhal :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 13, 2009, 11:01:44 ÖS:haha:
Bazıları içeriğini bilmiyolar.O yüzdendir.Daha yeni adam yerine konmaya başlandı herhal :haha:
heral  :haha:

ATAAN

kirsehir7

nirde kaldin abi yoksam kizmi ayarliyon sen yarina  kur;) ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 13, 2009, 10:58:48 ÖSOldu ama zaten onlarla görüşüyoruz bağlarımı koparmadım yane.İlkokul arkadşlarımla bile görüştüğüm var.Yinede bulamadıklarımı burdan buldum ama eklemedim onlar beni bulsun diyee ;D
ilginçç... ;D

bu arada herkese selaammm.... alkis:) nasılsınız... yuppi:)

kirsehir7

...mystery...

bugün geciktim azıcık aslında buralardayım ama merakla takip ettiğim başka bi yer var... :) o yüzden yetişemedim ama en sonunda(büyük çabalar sonucunda) yazabildim buraya... :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 13, 2009, 11:03:18 ÖSnirde kaldin abi yoksam kizmi ayarliyon sen yarina  kur;) ;D
He Ya Cet Cut Yapiyom Kiz Tavliyom Allahim Yarabbim Öldürcek Bunlar Beni, Yok Ben Yarin Sinamada bulurum Diyom Bi tane  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 11:05:17 ÖSHe Ya Cet Cut Yapiyom Kiz Tavliyom Allahim Yarabbim Öldürcek Bunlar Beni, Yok Ben Yarin Sinamada bulurum Diyom Bi tane  :haha:

seni seni  kur;) kur;)

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 13, 2009, 11:05:17 ÖSHe Ya Cet Cut Yapiyom Kiz Tavliyom Allahim Yarabbim Öldürcek Bunlar Beni, Yok Ben Yarin Sinamada bulurum Diyom Bi tane  :haha:
:haha: :haha:

zeytin

Recep ivedği örnek almalısın  ;) :haha:

zeytin

kirsehir7