Ben Küçükken... ???

Başlatan ...mystery..., Şubat 14, 2009, 12:51:08 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Siz küçükken neyi ne sanardınız?? Nasıl garip davranışlarınız vardı ??

bunların hepsini burada paylaşalım tabi hatırladığınız kadarıylaa... alkis:) alkis:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 14, 2009, 12:51:08 ÖÖ

bunların hepsini burada paylaşalım tabi hatırladığınız kadarıylaa... alkis:) alkis:)

ben kücükken parmagin arasindaki beni hep cukolata sanar kemirirdim  :haha:

...mystery...

...mystery...

bende küçükken yemek yerken falan bişey tam bittiği zaman yemek istermişim bi süre sonrada bitince istiyo diye azıcık saklamaya başlamışlar bende sakladıkları için yemezmişim... :haha: ve bozulurmuş... :haha: halada öyleyimdir...  ;D o özelliğim kalmış...  :haha:

sayilmaz

ben küçükken yağan kar ın yukarıdan Allah tarafından herhalde büyük bir rende ile (haşa) rendelendiğini zannederdim. çünkü herkes Allah büyük derdi... anlam veremezdim nasıl bişey olduğuna herhalde bir elinde büyükçe bir kartopu diğerinde rende olması daha mantıklı gelmiş olmalı...

çocuk olmak böyle abuklukları da beraberinde getiriyor... :) ama yinede o yaşta Allaha inanıyor olmak güzel bişey... Allah hepinizden razı olsun...
iyi geceler herkese:)

...mystery...

Alıntı yapılan: sayilmaz - Şubat 14, 2009, 01:09:13 ÖÖben küçükken yağan kar ın yukarıdan Allah tarafından herhalde büyük bir rende ile (haşa) rendelendiğini zannederdim. çünkü herkes Allah büyük derdi... anlam veremezdim nasıl bişey olduğuna herhalde bir elinde büyükçe bir kartopu diğerinde rende olması daha mantıklı gelmiş olmalı...

çocuk olmak böyle abuklukları da beraberinde getiriyor... :) ama yinede o yaşta Allaha inanıyor olmak güzel bişey... Allah hepinizden razı olsun...
iyi geceler herkese:)
;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 14, 2009, 12:51:08 ÖÖ

Ben kücükken haberleri dizi sanardim  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 14, 2009, 01:20:19 ÖÖBen kücükken haberleri dizi sanardim  ;D
:haha: :haha: bunu bikaç kişiden daha duydum çok ilginç ama yaa... ;D

gece

;D ;D ;D

Daha dur Reklamlarin iskence amacli yapildigini düsünürdüm  :haha:

Hasan42

Ben kücükken beni bu aileye leyleklerin getirdigine cok inanmistim.  offoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 14, 2009, 01:31:56 ÖÖDaha dur Reklamlarin iskence amacli yapildigini düsünürdüm  :haha:
şimdide öyle değil mi?? :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: Hasan42 - Şubat 14, 2009, 01:35:47 ÖÖBen kücükken beni bu aileye leyleklerin getirdigine cok inanmistim.  offoff:)
cidden ?? ;D ;D

SEVGI-40

kücükken büyüynce hep mutlu olucami sanirdim oyüzden cabuk büyüyüm diye cok ziplardim boyum uzasin büyüyüm diye simdide kücülmek istiyom  :haha:

...mystery...

ben küçükken annemin en sevdiği çiçek saksının üstüne otururdum... :haha: masanın üstüne gidip oturduğumda in dediklerinde inerdim ama ordan kalkmazdım... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 14, 2009, 01:39:03 ÖÖkücükken büyüynce hep mutlu olucami sanirdim oyüzden cabuk büyüyüm diye cok ziplardim boyum uzasin büyüyüm diye simdide kücülmek istiyom  :haha:
zıplayınca uzuyo mu boy?? ;D benimki uzamıyo... :haha:

...mystery...

sonraaa babamın bi sazı vardı babamın kafasında parçalamıştım küçükken onu...  :haha: :haha:

SEVGI-40