SEVGILILER GÜNÜNZ KUTLU OLSUN

Başlatan SEVGI-40, Şubat 14, 2009, 01:02:05 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 14, 2009, 01:53:53 ÖSDünya kupası her yıl,sevgililer günü 4 yılda bir olsun.. okey:)  

abowwww işte erkek milleti ormantikler sizi :haha:

jentzsch

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 01:55:32 ÖSabowwww işte erkek milleti ormantikler sizi :haha:
Ne ormantiği canım.Sabah kalktım kahvaltı hazırladım.Masayı ciceklerle donattım.Sonra indim asagıya kardan adam yaptım.Eline verdim gülü (kardan adamın)  :haha:   Ona baka baka kahvaltı yaptık.  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 14, 2009, 02:01:43 ÖSNe ormantiği canım.Sabah kalktım kahvaltı hazırladım.Masayı ciceklerle donattım.Sonra indim asagıya kardan adam yaptım.Eline verdim gülü (kardan adamın)  :haha:   Ona baka baka kahvaltı yaptık.  ;D

:haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 14, 2009, 02:01:43 ÖSNe ormantiği canım.Sabah kalktım kahvaltı hazırladım.Masayı ciceklerle donattım.Sonra indim asagıya kardan adam yaptım.Eline verdim gülü (kardan adamın)  :haha:   Ona baka baka kahvaltı yaptık.  ;D

EE ozaman niçin 4 yılda bir olsun diyosun yaa yılda 1 defa yapıyosunuz fenamı bizdende hergün bekliyosunuz. :haha: tickoff:)

gece

Hadi ya cok ciciymis ya  :haha: da niye dört yilda bir olsun cokmu zordu bunlari yapmak  ::)

jentzsch

Yok zor degilde sıkıcı ve masraflı  ;D

gece

jentzsch

Evet.Kendılerı benımle evlı olmaktan ötürü cok sanslıdırlar.. ;D Dünyanın en sanslı ınsanı o ya... :haha:

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 14, 2009, 02:45:54 ÖSEvet.Kendılerı benımle evlı olmaktan ötürü cok sanslıdırlar.. ;D Dünyanın en sanslı ınsanı o ya... :haha:

Cok Bencilmissin sen ya butarafini ilk defa gördüm bence SANSLI OLAN sensin Esini tanimiyorum ama Eminim cok sabirli biridir mi ?  ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: gece - Şubat 14, 2009, 02:51:41 ÖSCok Bencilmissin sen ya butarafini ilk defa gördüm bence SANSLI OLAN sensin Esini tanimiyorum ama Eminim cok sabirli biridir mi ?  ;D
Evet cok sabırlıdır.Yoksa benımle yasayamaz kacardı zaten..  ;D  

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 14, 2009, 02:56:56 ÖSEvet cok sabırlıdır.Yoksa benımle yasayamaz kacardı zaten..  ;D  

Bildim yani  :haha: Iste Moderatör olmanin farkimi diyeli ( Mütevaziligim yine göz cikartiyor ya  :haha:)

Allah gecim versin Hep Mutlu olun dilerimki Yillar sizi eskitmesin Siz Yillari eskitin dilerimki 10 sene sonrada ayni bugün gibi mutlu olun.

Kolay degil gercekten hic kolay degil ...  ;)

jentzsch

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Şubat 14, 2009, 02:38:15 ÖSHadi ya cok ciciymis ya  :haha: da niye dört yilda bir olsun cokmu zordu bunlari yapmak  ::)

evet ya gece ablam haklı ....

çokmu zor bunları yapmak.....  :)

NİLSENAM

gece

NİLSENAM