Şu anda mutlu olmak için neye ihtiyacınız var???

Başlatan ...mystery..., Şubat 13, 2009, 11:16:16 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 14, 2009, 01:50:04 ÖSrecep ivedik filmine  ;D

Aynen senle kalplerimiz bir ötüyo şekerim valla buraya tıklarken ivedike diyip gülmüştüm bi baktım sende aynı şeyi düşünüyormuşun İlahi bizz  :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 02:02:42 ÖSAynen senle kalplerimiz bir ötüyo şekerim valla buraya tıklarken ivedike diyip gülmüştüm bi baktım sende aynı şeyi düşünüyormuşun İlahi bizz  :haha: :haha:
evet ilahi bizz  :-* :haha: kalp kalbe karsiymis

kirsehir7

sayilmaz

ismail abi gelirken fındıklı çikolata getirsin... clap:) alkis:) yuppi:)

NİLSENAM

NİLSENAM

AşKIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA     :-* :-* :-*

kirsehir7

NİLSENAM

zeytin

Şuanda beni aşkımgelse mutlu edemez çünkü çok sinirliyim.Yinede aşkım olsa iyi olurr :cryla: :angel:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 08:44:20 ÖSŞuanda beni aşkımgelse mutlu edemez çünkü çok sinirliyim.Yinede aşkım olsa iyi olurr :cryla: :angel:

neden ne oldu   ??? ???

zeytin

Sinemaya gidemedim o yüzden bide aksilik gibi tobuklu ayakkabı giyindim çat kırıldı iyice sinirlerim depreşip eve geldimmmmm :embarassed:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 14, 2009, 08:55:15 ÖSSinemaya gidemedim o yüzden bide aksilik gibi tobuklu ayakkabı giyindim çat kırıldı iyice sinirlerim depreşip eve geldimmmmm :embarassed:

bişeycik olmaz canım......takma kafanı..... :-* :-*