Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 194 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

eh insan bilmediği yere gidince merak eder tabiii kur;)

ATAAN

Google Earth te Baksana Gidecegin Yere Tosba Facebookta Ona Buna Bakcana  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 11:09:50 ÖSGoogle Earth te Baksana Gidecegin Yere Tosba Facebookta Ona Buna Bakcana  :haha:

Bakıyoz bakmadığımı nirden biliyonn ama internetle gördüğün bir olmuyoki  ;D

gece

Ben geldim yine yeniden  ;D

ATAAN

Google Earth Flight Simulatörü Kullan, Baktigin Yerin Üstünde Ucakla Gez Hem Sen Sürüyon Ucagi  ;D

ATAAN

Hosgeldiniz Sayin Gece  alkis:)

gece

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 11:12:32 ÖSGoogle Earth Flight Simulatörü Kullan, Baktigin Yerin Üstünde Ucakla Gez Hem Sen Sürüyon Ucagi  ;D

Vayyyyyyyyyy canına  :o  okey:) bakarım bi kuşbaşı yapem ozaman Recklinghausen'i  kur;)

zeytin

ATAAN

F-16 yi Secme, O Senin Blendira Benziyen Bir Tayyare Var Onu Secte Saga Sola Iyi Bak, Yalniz Burdan Gecerken Gaza Fazla Basma Gözünü Seveyim  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 11:15:58 ÖSF-16 yi Secme, O Senin Blendira Benziyen Bir Tayyare Var Onu Secte Saga Sola Iyi Bak, Yalniz Burdan Gecerken Gaza Fazla Basma Gözünü Seveyim  :haha:

yok senin ordan geçerken inadına ses yapcemmm  kur;) :haha:

gece

zeytin

Blendırımla dalga geçme  :haha:

gece

Kekemi yapiyorsunuz ne blandiri  :haha:

ATAAN

Napalim Sayin Gece, Zeytine Ucak Sürmeyi Ögretiyorum,  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 14, 2009, 11:20:22 ÖSNapalim Sayin Gece, Zeytine Ucak Sürmeyi Ögretiyorum,  :haha:

Plotluk da var yani Sizde  ;D

ATAAN

Tabi Canim Ni Dimek, Pilotum Ben Pilotttttttttttttttt  :haha: