13 şubat'ta İzmir'de sınava girecek arkadaşlar...

Başlatan ibo000, Şubat 08, 2009, 12:11:08 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibo000

mrb arkadaşlar 13 şubat ta izmir de sınava giriyorum.varsa izmir de sınava girecek olan ya da başka yerden gelip te burda sınava girecekler bura da buluşalım,artık zamanımız az kaldı.haftaya bugün inşAllah gene buraya iyi haberlerimizi yazmak nasip olur.

inşAllah herkes hayırlısıyla geçer ve en kısa zamanda sevdiklerine kavuşur.

kolay gelsin herkese...

gülümse35

arkadaşım Allah kolaylık versin bende mart ta izmirde giricem ,,sınavdan sonra paylaşımlarını bekliyorum utanan:)

ibo000

arkadaşım kusura
bakma biraz geç kaldım.sınav bitti.artık sonucu bekliyorum.gayet iyiydi sınavımız.o kadar zor olmuyor.ama heyecen çok oluyor.heyecan yapmamak zor ya.kurs ta derste gördügün kelimeleri özellikle ezberle.önünde zamanın varken bu günleri hiç boş geçirmeden her gün veya kendini fazla kasmadan kelime ezberle derste gördügün kelimeler özellikle.

sana şimdiden başarılar.
kolay gelsin

gülümse35

merhaba arkadaşım,sana geçmiş olsun mu ne desem bilemedim ki ..dilerim hayırlı haberlerini buradan alırız,,senden ricam sonuçta bende izmirde gireceğim sınava sınavın detayları hakkında bilgi verirsen memnun olurum mektup neydi?kartlardan ne çektin ?hören da özellikle dikkat etmem gereken şeyler ne bileyim sonuçta deneyimlisin bilgi verirsen çok mutlu olurum..bu arada bişey duydum hören da özellikle konuşmanın sonunda duyulan doğru diye sence öylemi..

sevgilerle