Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 15, 2009, 07:30:50 ÖSHııımmm şeyy ben geldim hatırladın mı? benii apartman topuklu ayakkabısı olan bayan  :haha:
Yok Topukluyu Tanimiyom, Ben ToBukluyu Bilirim  :haha:

gece

Iyi  süper  :haha: :haha: bamya ayikliyorum ya  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 07:32:23 ÖSYok Topukluyu Tanimiyom, Ben ToBukluyu Bilirim  :haha:

He işte senin o dediğinden bildin mi beni  :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 15, 2009, 07:32:35 ÖSIyi  süper  :haha: :haha: bamya ayikliyorum ya  :haha:

Bamyamı iğğğğğğğğğ  :haha:

ATAAN

Bende Onu Diyom Ne Bamyasi Didim, Zeytinin Didim Tobugu Kirildi Dedim Tüm Türkiye Yasta Didim Daha Ne Diyim  :haha:

gece

Bakayim Bamya ayilamayi bitireyim zeytincim senin topuk meselene dönücem ben  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 07:35:45 ÖSBende Onu Diyom Ne Bamyasi Didim, Zeytinin Didim Tobugu Kirildi Dedim Tüm Türkiye Yasta Didim Daha Ne Diyim  :haha:

bööööööööööööwwwwwwwwwwww
bu arada ivediğe gittim ve herkese tavsiye eder,immmmmmmmmm  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 15, 2009, 07:36:49 ÖSBakayim Bamya ayilamayi bitireyim zeytincim senin topuk meselene dönücem ben  :haha:

tamam bööwwwwwww

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 15, 2009, 07:36:49 ÖSBakayim Bamya ayilamayi bitireyim zeytincim senin topuk meselene dönücem ben  :haha:

Hergün ayrı bir kanaldayım bu akşamda stardayım  :haha:

gece

Bende nefret ediyorum Bamyalardan ama napcan insan karsilasiyor iste  :haha:

ATAAN

Ama Haksizlik Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu   :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 15, 2009, 07:39:13 ÖSBende nefret ediyorum Bamyalardan ama napcan insan karsilasiyor iste  :haha:

:haha: :haha:
yemediğim ve tadını bile bilmediğim tek yemek  kur;)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 07:39:56 ÖSAma Haksizlik Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu   :haha: :haha: :haha:

Haksız haklı napcen yanee  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 07:39:56 ÖSAma Haksizlik Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu   :haha:

Haksizlik olan ne ki  :zopa:  kur;)

neyse ben yemekteyim birazdan dönerim ;D

...mystery...

ben geldim yine yeni yeniden (alıntı ;D )....

qwerty zeze

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 15, 2009, 07:50:37 ÖSben geldim yine yeni yeniden (alıntı ;D )....
Hoşgeldin gizemcim nasılsınn :)