Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 146 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

ayyyyyyyyyyyyyy çok güzel ya.....hemen alışverişe çıkmam lazı...:haha: :haha:

eeeeeeeeeeeeeeeee malum biz görümce olucaz...... :haha: :haha:

sayilmaz

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 09:43:38 ÖSBu Ayin 30 unu Dört Gözle Bekliyorum  :haha:
Ay Helecan Basti Falan Yanee  :haha:

ya kusura bakma ben 29 unda geri dönecektim.. uzatayım mı iznimi?

ATAAN

Sayin Gece Subatin 30 ve 31 i Hangi Güne Geliyor Bi Zahmet Bakarsaniz Anneme Ona Göre Ucak Bileti Gönderecek Ya ;D

NİLSENAM

ayyyyyyyyyyyy benim hemen yarın hazırlıklara başlamam gerek........anca yetiştiririm.... :haha: :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 09:47:54 ÖSSayin Gece Subatin 30 ve 31 i Hangi Güne Geliyor Bi Zahmet Bakarsaniz Anneme Ona Göre Ucak Bileti Gönderecek Ya ;D
oldu Isterseniz birde KIRVE olayim  yada herneyse iste  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: sayilmaz - Şubat 15, 2009, 09:47:42 ÖSya kusura bakma ben 29 unda geri dönecektim.. uzatayım mı iznimi?

Siz nereye dügünemi  :haha:

ATAAN

Kirve Sünnette Oluyor Yaneee  :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 09:50:15 ÖSKirve Sünnette Oluyor Yaneee  :haha: :haha: :haha:

Hadi ya dügünde ne oluyordu yaa unuttum da  :haha:

NİLSENAM

ağbicim sen ne zaman hazırlıklara başlıyosun.... :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Bu Is Olmaz Arkadaslar Subat 28 Cekiyor Ve Biz Herseyi 30 u ve 31 ine Göre Planlamistik, Yatar Bu Is, Bu Senede Bekarim Desene  :haha: :haha: :haha:

sayilmaz

ne bileyim kambersiz düğün olmaz derler ya :)
dayanamadım bende gelim ya halayy:) halayy:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 09:51:55 ÖSBu Is Olmaz Arkadaslar Subat 28 Cekiyor Ve Biz Herseyi 30 u ve 31 ine Göre Planlamistik, Yatar Bu Is, Bu Senede Bekarim Desene  :haha:

Tama ben diyecektim ya  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: sayilmaz - Şubat 15, 2009, 09:52:17 ÖSne bileyim kambersiz düğün olmaz derler ya :)
dayanamadım bende gelim ya halayy:) halayy:)

Dügün iptal oldu Subat 28 cekiyo ya :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 15, 2009, 09:51:55 ÖSBu Is Olmaz Arkadaslar Subat 28 Cekiyor Ve Biz Herseyi 30 u ve 31 ine Göre Planlamistik, Yatar Bu Is, Bu Senede Bekarim Desene  :haha: :haha: :haha:

bizde martta yaparız.... :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Şubat 15, 2009, 09:53:31 ÖSDügün iptal oldu Subat 28 cekiyo ya :haha:
Günaydin Bende Sizi Uyanik Zannederdim Sayin Gece, Subatlar 28 Ceker, Üc Yilda Birde 29 Ceker  :haha: