Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 12, 2009, 09:37:41 ÖSarkadaslar ben bugün hepinizden bir dilek bir dua istiyorum lütfen bana dua edin bugün bu hayir mübarek güne girecegimiz gecede yarin icin hayatimizla ilgili bi karar var onun iyi bi sekilde gerceklesmesi iicin nolur dua edin duanizi esirgemeyin

--> Tüh ya bu mesajini görmedim... Online olmamistim hic. :cryla: InsAllah istedigin gibi bir sonuc almissindir bu önemli karardan Ablacik ya. :embarassed: :angel:

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 12, 2009, 12:31:02 ÖÖbuda biz

--> Ya ben seni cokkkkkkkkkkk seviyorum yaaaa.. :-* :-* :-* :angel:

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 01:53:29 ÖS--> Tüh ya bu mesajini görmedim... Online olmamistim hic. :cryla: InsAllah istedigin gibi bir sonuc almissindir bu önemli karardan Ablacik ya. :embarassed: :angel:

sagol onurcugum hala beklemekteyim sonucu alamdik daha  :-[

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 01:56:51 ÖSsagol onurcugum hala beklemekteyim sonucu alamdik daha  :-[

--> InsAllah bekledigin gibi sonuclanir. :cryla:

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 02:03:31 ÖS--> InsAllah bekledigin gibi sonuclanir. :cryla:

amin insAllah ama umudumu kaybettim gibi birsey  :-[

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 02:04:25 ÖSamin insAllah ama umudumu kaybettim gibi birsey  :-[

Umut herzaman vardır.Kaybedilmez.Sadece dua edeceksin ve pozitif düşüneceksin ne olursa olsun  ;) umudunu kaybetmeyeceksin ;)

dielosch

zeytin seni Bill'e dönüştürmek ve yanıma almak istiyorumm çünkü onsuz olmuyor yaa  :cryla:  :)

zeytin

Bilin tipini göster bakem beğenirsem olurum :haha:

zeytin

diloş senide B ilin karısı yapardım  :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 07:22:45 ÖSdiloş senide B ilin karısı yapardım  :haha: :haha:
bu çok hoşuna gidicek... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 07:22:22 ÖSBilin tipini göster bakem beğenirsem olurum :haha:
bu arada "Bill'in tipi" Dilara'nın resminde... :haha:

zeytin

:haha: :haha:
Gizem sen kimin karısı olmak istersin  :haha:

...mystery...

ben böyle iyiyim... :haha:

3,14

--> Sihirli degnegim olsaydi dilecebilecegim ilk sey, hicbir sey olurdu.

Seninle her sey güzel, sihirli degnege gerek yok ki,

Benim Melegim varken... :angel:

zeytin

Onue seni olduğun gibi bırakırdım

NİLSENAM

zeytin seni tenisten kurtarırdım.... ;D ;D

zeytin

Arkadaşlar Almancax üyeleri buraya giripte bu yazıyı okuyon herkese sesleniyorum.Bu hafta benim zor günlerimin hjaftası.Okadar zorki bazı şeyler olaylar artık benden çıktı.Kendime hakim olamadığım ve çoğu zamanda gidip geldiğim bazı düşüncelerim oldu.Ama bunuda atlatacağımı biliyorumda nezaman?şimdi sizlerden istediğim benim için dua edermisiniz.Çünkü buna okadar çok ihtiyacım varki.Bu haftayı sessiz sakin geçirmek büyük sorunların altından bır an önce kurtulmak için dua edermisiniz bana  :cryla: