Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

kızlar ordamıssınzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 06:03:34 ÖShe burdayımm ;D

kiz uuymustum 1 saat kadar falan seni rüyamda gördüm.

ayy cok komikti ayi postu ariyosun benden ayi postu istiyosun ayi postuyla bi canavari öldürcekmiisn bi issiz karanlik bi ormandayiz seninle.ormanda üyrüyoz hep dikenler var dikenler hep bacaklarimiza batiyor.ben seni ikna etmeye calisiyorum napacaksin yaa canavari öldürme onu yenemezsin diyorum.sen yok diyosun ben onu öldürecegim diyosun tam ayi postu araken uyandim

ayy neydi yaa valla inanki hic sallama yok aynen böyle gördüm  :haha: :haha:
Allah hayira tepki etsin

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 06:08:17 ÖSkiz uuymustum 1 saat kadar falan seni rüyamda gördüm.

ayy cok komikti ayi postu ariyosun benden ayi postu istiyosun ayi postuyla bi canavari öldürcekmiisn bi issiz karanlik bi ormandayiz seninle.ormanda üyrüyoz hep dikenler var dikenler hep bacaklarimiza batiyor.ben seni ikna etmeye calisiyorum napacaksin yaa canavari öldürme onu yenemezsin diyorum.sen yok diyosun ben onu öldürecegim diyosun tam ayi postu araken uyandim

ayy neydi yaa valla inanki hic sallama yok aynen böyle gördüm  :haha: :haha:
Allah hayira tepki etsin

:haha: :haha:
Gerçekten mii heheheheheheheehhe kız acep yorumu nedir bakem bi merak ettim ayı postundan nolurki

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 06:03:22 ÖSslm nilo is görüsmesi nasil gecti  :)

çok iyi geçti canım.....

sen nasılsın,napıyosun... :-*

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 06:04:06 ÖSnilllll görüşme nasıl geçtii  alkis:)

çok iyiydi canım.....

sen nasılsın ,,napıyon  :-*

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 06:09:47 ÖS:haha: :haha:
Gerçekten mii heheheheheheheehhe kız acep yorumu nedir bakem bi merak ettim ayı postundan nolurki

valla gercek ama ormanda ben baya bi korktum amssAllah kizim sende kendini tarzan saniyodun :haha:
cok cesurdun

NİLSENAM

kirsehir7

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 06:11:12 ÖSvalla gercek ama ormanda ben baya bi korktum amssAllah kizim sende kendini tarzan saniyodun :haha:
cok cesurdun

kız bu nasıl rüya böyle.... :haha: :haha:

zeytin

Ayı  görmek sıkıntı atmakmış.Canavar görmek yeni olay ve haber duymakmiş.Hayır olsun bakalım :haha: :haha:

kirsehir7

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 06:11:12 ÖSvalla gercek ama ormanda ben baya bi korktum amssAllah kizim sende kendini tarzan saniyodun :haha:
cok cesurdun

Aahahahahahahha aaaaa nirde benim aslanım uleyynn kur;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 06:12:36 ÖSAyı  görmek sıkıntı atmakmış.Canavar görmek yeni olay ve haber duymakmiş.Hayır olsun bakalım :haha: :haha:
kiz belkim senin vize eli kulaginda geliyodur  :angel: insAllah

orman almanya,ayi postu vize

zeytin

kızlar ben yemekteyim birazdan gelirim. byby:)

kirsehir7

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 06:13:56 ÖSkiz belkim senin vize eli kulaginda geliyodur  :angel: insAllah

orman Almanya,ayi postu vize

nikah olmadan nereye geliyooo anam
martta nikah daha dur vize işlemleri olsunda sonra düşünürükk  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 06:12:36 ÖSAyı  görmek sıkıntı atmakmış.Canavar görmek yeni olay ve haber duymakmiş.Hayır olsun bakalım :haha: :haha:

aminnnnnnnnnnnn :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 06:15:22 ÖSnikah olmadan nereye geliyooo anam
martta nikah daha dur vize işlemleri olsunda sonra düşünürükk  :haha:

:o anaa ben seni vizeye basvurdun saniyom off daha cok var yaa  :embarassed: