Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 16, 2009, 07:32:39 ÖSolduk hatta bi tanesini bugün olduk bide haftaya pazartesi var... yaril:)
Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 16, 2009, 07:33:12 ÖSşimdide salı çarşamba perşembe veya cumadan bi tanesine koyarsa hiç şaşırmam... :haha: herşey beklenir ondan... yaril:)

yuhhhhhhhh yanee bu nee sen ciddimisin sizin okulda kafayı yiyen olmuyomu pekii  :haha:

...mystery...

cık olmuyo... :haha: zaten gelenlerin hepsi ayrı bi manyak olduğu için daha fazla yiyen olmuyo... :haha: adam bugün söyledi 250 kişilik okulun 59 kişisinin 1. dönem karnesine 1 vermiş ve kalmışlar Fransızcadan... yaril:) bide gururla anlatıyo bize... yaril:)

zeytin

:o :o :o verilir tabii şu Maho hocandı dimi  :haha:

ATAAN

Iyi Aksamlar Gencler ve Daima Genc Kalanlar  alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 16, 2009, 07:38:34 ÖSIyi Aksamlar Gencler ve Daima Genc Kalanlar  alkis:)

Anaaaaamm Benim Bitanecik Ataan Abim Gelmişş Nasılsın Ataan Abicim Hoşgelmişen sefalar getirmişenn  ;D kur;) :haha:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 16, 2009, 07:38:34 ÖSIyi Aksamlar Gencler ve Daima Genc Kalanlar  alkis:)
hoşgeldin patrooooooooonnn.... alkis:) alkis:) nasılsın?? alkis:)

3,14

--> Selam, nasil herkes??

...mystery...

oooo onur abim gelmiş.... alkis:) hoşgedin onur abi nasılsın??

biz iyiyiz... :haha:

ATAAN

Ben Iyiyim Herkeste Iyi Dimi? Tek Tek Sormayim Kötü Olan Varsa Söylesin  :haha:

3,14

--> Ben geldim evet. :) Iyi. Ne yapiyorsunuz bakim? :)

...mystery...

:haha: :haha: ben süperim... :haha: kötü olanlar üstüne alınabilir... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 07:43:29 ÖS--> Ben geldim evet. :) Iyi. Ne yapiyorsunuz bakim? :)
okul sınav dersler almancax kitaplar falan filan derken günler geçiyo napalım... alkis:)

zeytin

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 07:44:14 ÖS
Maho hpcana benden slm söyle yaaa  
söylerim derimki hocam hayranlarınız(tepkisini ölçmek için... ;D ) bütün Türkiyeye yayılmış cevap gelir

"oooo havaya girdim hadi fiil çekelim... " :haha:

yada

" oo havaya girdim hadi bi halay çekelim tey tey teyyyy.... halayy:) " yaril:)