Kör Klavye.... (oyun)

Başlatan ...mystery..., Şubat 15, 2009, 02:58:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

aman iiy ol

zeytin kilitli kaldi evde

zeytin

zeytin kiliyli kaldı evde

offff yaa ne bahtsız kızım yaa hayatım film olur benim  :haha:

kirsehir7

off yaa ne bajjdsiu ktim hayatim fim olir

yapalim bir film

zeytin

yapalım bir fılm

yapalımda daha yönetmeni görüntü yöneymeni tasarımcısı reklemcısı var da var nerden bulcaz bunlarıı ben ivediğe yaptırcam filmimi başroldede seni oynaycam sen azcık bana benziyosun yaa kıyak geçeyim sana ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 03:25:09 ÖSyapalım bir fılm

yapalımda daha yönetmeni görüntü yöneymeni tasarımcısı reklemcısı var da var nerden bulcaz bunlarıı ben ivediğe yaptırcam filmimi başroldede seni oynaycam sen azcık bana benziyosun yaa kıyak geçeyim sana ;D

:o aboowww ben bunu nasily azacagim

kirsehir7

yapalikmda daha yönetmedni görpntp xinermamri vanrm nxdbjskmd njdk simakmx  kamajssndaanba
jsjsujsnso aksajis

of ya cok uzundu kafadan salladim (yeni kelime)  ;D

zeytin

of ya çıj uzunfı kafadan saşşasım

güzel sallama ama tebrikler ;D

kirsehir7

güzel sallama ama tebriklar

yeni cümle;cidden nerden aklina geldi oyun

...mystery...

esma 41

Bu oyun nerden aklina geldi ?  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 03:30:28 ÖSgüzel sallama ama tebriklar

esma 41

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 03:30:28 ÖSgüzel sallama ama tebriklar

cideen nerden aklına geldi bu otun ;D

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 16, 2009, 06:23:53 ÖSBu oyun nerden aklina geldi ?  ;D

bıu orun netden aklına geldi... ;D

Yeni cümle : Bilmiyorum birden aklıma geldi heralde klavyeye bakmadan yazmayı denerken çok yanlış yaptığımı görmekten kaynaklanmış olsa gerek.... :haha:

zeytin

Bilmitırun nirden aklıma geldi herhalde jalvyeye balnadan  yazmanyı denerlen çok yablış yaptığımı fşrnejteb  kaynaklaanmıs olsa gerek.  :haha: :haha:

Yeni cümle: yani bukadar değişik bir oyun olabilirmi.Bazen bende bakmadan yazarım ama hiç böyle bir oyun kurmak aklıma gelmemişti.Çinlilerle bir akrabalığın yok değilmi. yaril:) yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 07:43:15 ÖSBilmitırun nirden aklıma geldi herhalde jalvyeye balnadan  yazmanyı denerlen çok yablış yaptığımı fşrnejteb  kaynaklaanmıs olsa gerek.

Yeni cümle: yani bukadar değişik bir oyun olabilirmi.Bazen bende bakmadan yazarım ama hiç böyle bir oyun kurmak aklıma gelmemişti.Çinlilerle bir akrabalığın yok değilmi.
yani bu kaade değilik nbi oyun olabilirmi. bezen bende bakmadan yazarım ama giç böyle bir oyun kurmaj ajluma gelmemişti.Çinlilerle bir akravaşığım took değilmi??

:haha:

Yeni cümle : hayır cık yok Allah'tan yok  ben made in china şeyler üretmek istemem... :haha: yine ne saçmaladım neyse cümle uzun oldu kolay gelsin... :haha:

cidden kolay gelsin... :haha:

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 07:43:15 ÖSBilmitırun nirden aklıma geldi herhalde jalvyeye balnadan  yazmanyı denerlen çok yablış yaptığımı fşrnejteb  kaynaklaanmıs olsa gerek.  :haha: :haha:

Yeni cümle: yani bukadar değişik bir oyun olabilirmi.Bazen bende bakmadan yazarım ama hiç böyle bir oyun kurmak aklıma gelmemişti.Çinlilerle bir akrabalığın yok değilmi.

Yani bu kadar degisik bir oyuin oölabolirmi. BNaeenzen bende bakmadan yazartim ama hic böyle bir oyun kurmak aklima gelmemisti. Cinlilerle bir akrabaligin yok degilmi.

Yeni cümle;

Bugün günlerden pazartesi, gün cok güzel basladi, kar yagiyordu lapa lapa. ama simdi hava(m)da bir durgunluk izleri varmis gibi geliyor sanki bana. bu arada siirimi kimse begenmemis ask olsun cok darildim. :embarassed: