Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 103 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

3,14

Alıntı yapılan: gece - Şubat 16, 2009, 08:13:38 ÖSKirma ne olur ya ben bugün limiti doldurdum  ;)

--> Iyi tamam senin istedigin gibi olsun ablacigim. Iyiyim ben, sen üzülme ama. :cryla:

gece

Gözlerinden akan ne musluk suyumu  tickoff:)

kirsehir7

slmin hallo ben geldim  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 16, 2009, 08:21:35 ÖSHayirdir Gizem ?
yaa sanırım alerjim varmış bişeye nerdeyse 3 haftadır kaşınıyorum ve bir sürü ilaç içiyorum zaten geçenlerde 4 tane iğne yedim yine geçmedi yine geçmedi sinir oluyorum bide artarak devam ediyo... tickoff:)

zeytin

kirsehir7

zeytinim gelmis slm ben geldim ama kimse beni görmedi bacumm  :cryla:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 16, 2009, 08:15:26 ÖSZeytincim Gecmis Olsun, Iyi Olmus Aslin Belki Yine Tobugunu Kiracaktin, Benim Kahve Sekersiz Olsun Lütfen Zahmet Olmazsa, Bu Arada Sayin Gece ve Onur Siz Ne Ayaksiniz  :haha:

Yuk bu sefer düz ayakkabı giycektim  :haha: bişiy olmazdı bugün yağmurlu hava zatin sinirliyim halin  :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 08:49:55 ÖSzeytinim gelmis slm ben geldim ama kimse beni görmedi bacumm  :cryla:

Annna seni nasıl görmezler  :zopa: ben gördüm seni sobee  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 08:51:19 ÖSAnnna seni nasıl görmezler  :zopa: ben gördüm seni sobee  :haha:

:-* noldu sen kurtuldunmu kilitten  ;D

gece

Sinirler 190 bugece ya  :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

ATAAN

Naparsiniz Be Bizim Mahalle, Zeytin Sen Simdi Özgürsün Dimi, Yani Tobuk Kirabilirsin Yine  ;D

gece