Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 107 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Tesekkür Ederim Zeytincim Kahve Icin Kardesim  alkis:) yuppi:)

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 09:05:46 ÖS--> Anahtarin nerdeydi? ??? :o

Benim anahtarı bulamadım nereye koyduysam annemde kapıyı kıtleyıp gitmiş kaldım evde benide evden çııktı zannetmiş ama biilmiyodu ki ben uyuyakaldım  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 16, 2009, 09:08:27 ÖSTesekkür Ederim Zeytincim Kahve Icin Kardesim  alkis:) yuppi:)

Afiyet bal şiker olsun  ;D

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 09:07:40 ÖSArkadaş bulana kadar evde otururum bulunca kimse tutamaz beni  :haha:

--> Senin arkadas bulman kac saat sürüyor? ??? ;D

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 09:08:52 ÖSBenim anahtarı bulamadım nereye koyduysam annemde kapıyı kıtleyıp gitmiş kaldım evde benide evden çııktı zannetmiş ama biilmiyodu ki ben uyuyakaldım  :haha:

--> Anahtarin belli bir yeri olmali. :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 09:09:15 ÖS--> Senin arkadas bulman kac saat sürüyor? ??? ;D

Belli olmuyo arkadaşıma göre arkadaş ortamına göre arkadaşımı seversen arkadaşlığımı sürdüdürüm beğenmezsem öylesine slm ederim okdar.şimdi Almanyada hiç arkadaşım olmadığı için Eşimin arkadaşlarının eşleriyle tanışcam.Onlarla arkadaşlık yaparım artıkın ;)

zeytin

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 09:10:02 ÖS--> Anahtarin belli bir yeri olmali. :haha:

Benim gibi birinin belli yeri olmuyo  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 09:07:40 ÖSArkadaş bulana kadar evde otururum bulunca kimse tutamaz beni  :haha:

he bende öyle diyodum da 2.5 sene olacak nerdeyse hala arkadas ariyorum  :haha: :haha:

zeytin

Kırşehirlim rüyanın etkısınden kurtuldunmu şikerim  :-*

3,14

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 09:11:09 ÖSBelli olmuyo arkadaşıma göre arkadaş ortamına göre arkadaşımı seversen arkadaşlığımı sürdüdürüm beğenmezsem öylesine slm ederim okdar.şimdi Almanyada hiç arkadaşım olmadığı için Eşimin arkadaşlarının eşleriyle tanışcam.Onlarla arkadaşlık yaparım artıkın ;)

--> Saka maka bir yana, arkadas bulma bence. Arkadas seni bulsun. ;)

ATAAN

Onurcum Haklisin Anahtarin Bir Yeri Olmali Ve Zeytin Sen Onu Burda Söylememelisin  :haha: :haha: :haha:

3,14

--> Bu arada imza güzelmis. ;D

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 09:11:59 ÖShe bende öyle diyodum da 2.5 sene olacak nerdeyse hala arkadas ariyorum  :haha: :haha:

AA aslında var da beni bekliyiler Kriefeld de oturuyo bitanesi diğeri benim olduğum yere gitti bi ben kaldım  kur;)

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 16, 2009, 09:12:48 ÖSOnurcum Haklisin Anahtarin Bir Yeri Olmali Ve Zeytin Sen Onu Burda Söylememelisin  :haha: :haha:

--> Evet ben olsam anahtarimin montumun sag dis cebinden hic cikmadigini hic söylemezdim mesela. :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 16, 2009, 09:12:48 ÖSOnurcum Haklisin Anahtarin Bir Yeri Olmali Ve Zeytin Sen Onu Burda Söylememelisin  :haha: :haha: :haha:

Mücevherlerim evde değelll  :haha: