Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 97 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Olmaz Onu Burda Anlatmam  Bir Ay Gülersiniz Bana Gari Yani Her ATAAN Yazisini Gördügünde Kahkayi Basmanizi Istemiyom  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 16, 2009, 09:27:50 ÖSOlmaz Onu Burda Anlatmam  Bir Ay Gülersiniz Bana Gari Yani Her ATAAN Yazisini Gördügünde Kahkayi Basmanizi Istemiyom  :haha:

anlat sen anlat  ya:) clap:)

ATAAN

Olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz   :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 16, 2009, 09:27:50 ÖSOlmaz Onu Burda Anlatmam  Bir Ay Gülersiniz Bana Gari Yani Her ATAAN Yazisini Gördügünde Kahkayi Basmanizi Istemiyom  :haha:

--> Güler miyiz? :cryla: :cryla: :cryla:

zeytin

Yaa Ataan abi gülmeyizz nolcek ben hayat hikayemi çekmeyi planlıyorum Kırşehirlim ve İvedikle senide biyere sıkıştırırım hadi anlat bize hikayeni evladım  :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 09:30:10 ÖSYaa Ataan abi gülmeyizz nolcek ben hayat hikayemi çekmeyi planlıyorum Kırşehirlim ve İvedikle senide biyere sıkıştırırım hadi anlat bize hikayeni evladım  

:haha: :haha: ben ivedikin neyi oluyodum  ;D ???

ATAAN

Benim Danimarka Anim Onurcum Anlatsam Yere Yatarsin Ben Sana Bir Ara Msn de Anlatirim  okey:)
Bu Tosbalar Duymasin  :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 16, 2009, 09:31:45 ÖSBenim Danimarka Anim Onurcum Anlatsam Yere Yatarsin Ben Sana Bir Ara Msn de Anlatirim  okey:)

--> Yerlere yatar miyim dersin? Sanmiyorum ama bir deneyebiliriz. :cryla: :cryla:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 16, 2009, 09:31:45 ÖSBenim Danimarka Anim Onurcum Anlatsam Yere Yatarsin Ben Sana Bir Ara Msn de Anlatirim  okey:)
tickoff:)  yaa niye amaaaaaaaa angry:)

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 09:31:01 ÖS:haha: :haha: ben ivedikin neyi oluyodum  

Neyi olmak istersen bi ara toplantıda görüşürüz şekerim  :-*

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 09:33:06 ÖSNeyi olmak istersen bi ara toplantıda görüşürüz şekerim  :-*

sevgülüsü olimm  :haha: ne matrak olur
ama kilsiz olsun

zeytin

Hiii aşkolsun Ataan abi konuşma bizimle biz nezaman senlen dalga geçip güldük öyle olsun anlatsanda artık anlatma kalbimi kırdın  kur;)

...mystery...

bende merak ettim bu anıyı... ::) :)

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 09:33:38 ÖSsevgülüsü olimm  :haha: ne matrak olur
ama kilsiz olsun

Sevgülüsü olabilinde ama kılsız olmaz herhal şindik öyle tanındı arıza çıkmasın boştan yire  kur;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 09:34:45 ÖSSevgülüsü olabilinde ama kılsız olmaz herhal şindik öyle tanındı arıza çıkmasın boştan yire  kur;)

yok yok sevgülüsü kilsiz olsun yani ben  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 16, 2009, 09:35:27 ÖSyok yok sevgülüsü kilsiz olsun yani ben  ;D

Bakarız artıkın  kur;)