Kör Klavye.... (oyun)

Başlatan ...mystery..., Şubat 15, 2009, 02:58:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

hayır cıj toj Allahtan yok ben mada in cfşba dibi şetler üretmek istemem yine ne saömaşasom nefse çünle uzun oldu kolay gfrlsşnm  

Yeni cümlen:ya gerçekten yok mu yanı varsa çekinme söyle butun ülkeler bizim kardeşimiz.Çinlilerde bizim kardeşimiz hernekadar zeki olsalarda  :zopa: severiz yani korkmana gerek yok. :haha:

Sanırım fazla uzun oldu  yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 16, 2009, 07:52:25 ÖSYeni cümle;

Bugün günlerden pazartesi, gün cok güzel basladi, kar yagiyordu lapa lapa. ama simdi hava(m)da bir durgunluk izleri varmis gibi geliyor sanki bana. bu arada siirimi kimse begenmemis ask olsun cok darildim. :embarassed:
Bugün günlerden pazartesi gün çok füzel başkadı kar yağıyordu lapa lapa ama şimdi haba&m(da bir futrgunluk izleri varmış gibi geliyor samli bana.bu arada şiirimi kimse neğenmemiş aşl olsım çok darıldım....

:haha: :haha:

Yeni cümle : kar mı?? ayy çok güzel burda hiç kar yağmadı daha doğru düzgün...neden durgunsun şiirini görmedik diyemi görsek beğenmezmiyiz yaa şahsen ben görmedim görseydim kesin bişey derdim nerdeki şiirin... ?

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 16, 2009, 07:53:22 ÖSYeni cümlen:ya gerçekten yok mu yanı varsa çekinme söyle butun ülkeler bizim kardeşimiz.Çinlilerde bizim kardeşimiz hernekadar zeki olsalarda  :zopa: severiz yani korkmana gerek yok.

Sanırım fazla uzun oldu  yaril:)
ya herçekten yok mu yan, barda .ekinme sötle bütün ülkeler bizim kardeşimix.Binkilerde bizim kardeşiöiz her ne kafar zeki oksakarda severiz yani korkmana gerek yok...

:haha:

Yeni cümle : yok cidden çok bende severim çinlileri ama yok olsa neden söyemiyim açık açık söylerim "ben Çinliyim" diye ama değilim " Ben TÜRKÜM" bundanda gururluyum... alkis:)

cadi

neyse  bayyyyyyyyyyy ben bisi anlamadim be

kirsehir7

Alıntı yapılan: cadi - Şubat 16, 2009, 07:58:38 ÖSneyse  bayyyyyyyyyyy ben bisi anlamadim be

arkadaslarin verdigi yeni kelimeyi klavyaya bakmadan yazacaksin.sonra da yeni kelime yazacaksin  okey:)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 16, 2009, 07:57:56 ÖSya herçekten yok mu yan, barda .ekinme sötle bütün ülkeler bizim kardeşimix.Binkilerde bizim kardeşiöiz her ne kafar zeki oksakarda severiz yani korkmana gerek yok...

Yeni cümle : yok cidden çok bende severim çinlileri ama yok olsa neden söyemiyim açık açık söylerim "ben Çinliyim" diye ama değilim " Ben TÜRKÜM" bundanda gururluyum...

--> yok cidden cok bende severim cinlileri ama yok olsa neden söyemiyim acik acik söylerim "ben cinliyom_" diye ama degilim "ben türküm" nundanda gururluyum.

Yeni cümle;

Yeni cümle yazmadan oynayabilecegimiz bir oyun olsa ne kadar da kolay bir oyun olurdu degil mi? ;D Neyse artik bir ise basladik sonuna kadar cikaracagiz. Hadi arkadaslar bu yazdiklarimi tekrar edin. :)

...mystery...

Yeni vümle yazmadan oynayabileceğimiz bir oyun olsa ne kadarda kolay olurdu değil mi Netse artık bir işe ballasık sonuna kafar çolaracağoz Hadi arkadaşlar bu yazdıklarımı tekrar edin

vayy baya iyi yazdım yaa... :haha:

Yeni cümle : neden yeni cümle yazmıyoruz bakın üstü kapalı muhabbet ediyoruz ve eğleniyoruz yani en azından ben eğleniyorum...