Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 112 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:31:50 ÖSeee beeenn deeeeeeee geldiiiiimmm  clap:)

Kırşehirlim hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn  İvedikten geliyom sana çok slm varr niye beni görmeye gelmedi dedi :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:31:50 ÖSeee beeenn deeeeeeee geldiiiiimmm  clap:)

Hosbulduk Ozaman Cümletten  alkis:) alkis:) alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:32:09 ÖSSelam Bizim Diyarlar, Dumali Dumanli Oy Bizim Eller, Merhaba Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeee  alkis:) alkis:) alkis:)

Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  yaril:)

kirsehir7

aleyküm slm ben gittim onu görmeye  ;D

NİLSENAM

cümletten hoşgeldiniz hoşbulduk   ;D ;D ;D alkis:)

ATAAN

Tek Tek Sormayalim, Herkes Iyi Dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kötü Olan Varsa Söylesin, Yoksa Sonsuza Kadar El Salla El Sallaaaaaaaaaa  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:33:56 ÖSaleyküm slm ben gittim onu görmeye  ;D

Nassıııdı ben yine gittim bugünnnnnnnn dayanamadım  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:35:13 ÖSTek Tek Sormayalim, Herkes Iyi Dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kötü Olan Varsa Söylesin, Yoksa Sonsuza Kadar El Salla El Sallaaaaaaaaaa  :haha: :haha: :haha:

Ben kötüyümmmmmmm  :angel:

ATAAN

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:33:56 ÖSaleyküm slm ben gittim onu görmeye  ;D
Siz Ne Dolaplar Ceviriyorsun Lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn  :haha:

ATAAN

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:35:46 ÖSSiz Ne Dolaplar Ceviriyorsun Lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn  :haha:

demeyük o aramızdaaaa msn olayıııııııııı  :haha:

ATAAN

Ne Recepmis Bu Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
 :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 09:35:19 ÖSNassıııdı ben yine gittim bugünnnnnnnn dayanamadım  :haha:

süperdiiiii harikaydi cooookk güldüm senin topuk kirildigi gün gittim ben yani sevgülüler gününde  :haha:

gece

NİLSENAM

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:36:08 ÖSA1 Belgesinin Yan Etkisidir O  :haha:

Yaaaaaaaa Ataan abi yaaaaa hep böyle yapıyosun yaaaaaaaaaaaaaa  utanan:) utanan:)