Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 103 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 17, 2009, 09:43:52 ÖSBende Izliycem ama cok argo yaa  :haha: :haha:

YOK ARGO MARGO GÜLMEKTEN ÇENE KASLARII HİSSETMİYİM :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 09:37:28 ÖSYaaaaaaaa Ataan abi yaaaaa hep böyle yapıyosun yaaaaaaaaaaaaaa  utanan:) utanan:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 09:44:39 ÖSYOK ARGO MARGO GÜLMEKTEN ÇENE KASLARII HİSSETMİYİM :haha:

ya valla bende ciktim sinamadan ne kadar güldüysem cenem yanaklarim agrimis ben konusamiyorum.dediideidemme deyip durim   :haha:

ATAAN

Burda Bir Dolaplar Dönüyoooooooooooooorr  Bunlarin Sifresi Recep Ivedik, Bakin Cevaplar Birbirini Tutmuyor  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 09:44:04 ÖSKIZ NİLSENAM BOşTAN YERE ÜZÜLME BENDE GEÇEN GÜN AYNI HALTI BAşARDIM KONU VARKEN AYNI KONUDAN AÇTIM VE KİTLENDİ NOLCEK YANEE BOşVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :haha:

benim başıma ilk geldiği için bir an kötü oldum ya.....

ama çok hoşsunuz sizin içinizde iyi olmamak elde değil....  :-* alkis:)

ATAAN

Argo Margo, Himmmm Hemen Bundan Bir Isim Cikartmam Lazim Sanirim Isin Asli Bu Cümlenin Icinde  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 17, 2009, 09:45:55 ÖSbenim başıma ilk geldiği için bir an kötü oldum ya.....

ama çok hoşsunuz sizin içinizde iyi olmamak elde değil....  :-* alkis:)

OLSUN İLKLER UNUTULMAZ BENİMKİDE İLKTİ  :haha: :haha:

NİLSENAM

bencede ağbicim bunlar bişeyler çeviriyolar..... :zopa: :zopa: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:46:41 ÖSArgo Margo, Himmmm Hemen Bundan Bir Isim Cikartmam Lazim Sanirim Isin Asli Bu Cümlenin Icinde  :haha:

:haha: kur;)

NİLSENAM

kirsehir7

ivedikin bide ninesi var ivedikten daha terbiyesiz konusuyoo  :haha:

mavi sandikk ...........

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:47:38 ÖSivedikin bide ninesi var ivedikten daha terbiyesiz konusuyoo  :haha:

mavi sandikk ...........

:haha: :haha:

ATAAN

Mavi  Mavi Sandik Didi,  Argo Margo Mavi Sandik   Mmmm  Hemen Cözecem Ben Bunu  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 09:47:38 ÖSivedikin bide ninesi var ivedikten daha terbiyesiz konusuyoo  :haha:

mavi sandikk ...........

MAVİ SANDIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK   :haha: :haha: :haha:
SUSİİİİİİİ

BABANNENİN RESMİİİİİİ

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 09:48:36 ÖSMavi  Mavi Sandik Didi,  Argo Margo Mavi Sandik   Mmmm  Hemen Cözecem Ben Bunu  :haha:

ZOR BU İŞLER ÇÖZEMEZSİN ATAAN ABİ GEL SEN BU İŞTEN VAZGEÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ  :haha: :haha:

ATAAN

Buldum  Mavi Gözlü Sadik, Kim Ülennnnnnnnnnn  Bu Sadikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk  Kimmm Dedim Ülennnnnnn  Konusmayin Ülennnnnnnnnnnnnnnnnnn   :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 09:48:47 ÖSMAVİ SANDIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK   :haha: :haha: :haha:
SUSİİİİİİİ

BABANNENİN RESMİİİİİİ

bide hastahanede diyo yaa ölecegi zaman mavi sandik ddeyi ivedik nolmus mavi sandiga diyo
ninde diyi

mavi sandik ......biiiipppp zeytin anlamisindir  :haha: