Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Kirsehir  Benim Hocam Vardi Otomobile Tomofil Derdi  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 10:13:15 ÖSVAH GARİBİM DİDİM ACIDIM SANA DİDİM NE ARABASI ALDIN DİDİM MERCEDES ALDIM DİDİ BİşEY DİDİM DEVAMINDA BURDA DEMEYİM AYIP KAÇAR şİNDİK  :haha:
Bİ ARKADAşIM ÜRÜYASINDA GÖRMÜş BENİ İYİ HABER ALÇAKMIşIM DİDİM AMA MERCEDESİ DUYUNCUK İşLER DEĞEşTİ  :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 10:13:45 ÖSbyby:) byby:) byby:) Kizlar Daha Tomofille Turlayacaadik  

HANGİSİ BMV Mİ MERCEDES Mİ ONA GÖRE SÜSLENELİMMM  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 17, 2009, 10:16:30 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 10:13:15 ÖSVAH GARİBİM DİDİM ACIDIM SANA DİDİM NE ARABASI ALDIN DİDİM MERCEDES ALDIM DİDİ BİşEY DİDİM DEVAMINDA BURDA DEMEYİM AYIP KAÇAR şİNDİK  :haha:
Bİ ARKADAşIM ÜRÜYASINDA GÖRMÜş BENİ İYİ HABER ALÇAKMIşIM DİDİM AMA MERCEDESİ DUYUNCUK İşLER DEĞEşTİ  :haha:
:haha: :haha:

ATAAN

Ben Bmw den Ve Mercedes ten Nefret Ettim  Direk Türk Markasi Ya  :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 10:15:39 ÖSKirsehir  Benim Hocam Vardi Otomobile Tomofil Derdi  :haha:

:haha: benim görümcenin ogluda arabaya abara deyüü

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 10:18:20 ÖS:haha: benim görümcenin ogluda arabaya abara deyüü

BENİM KÜÇÜK KUZEN DAHA FARKLI DEYO DAHİİDİD DAHİDİDİ DAHİDİDİ yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 10:18:12 ÖSBen Bmw den Ve Mercedes ten Nefret Ettim  Direk Türk Markasi Ya  :haha:

TÜRK MARKASIDA OLU HADİ SÖLEDE SÜSLENELİM

ATAAN

Benim Var Bir Düldülüm Ya Merak Etmeyin, Ayagimizi Yerden Kesiyo  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 17, 2009, 10:21:01 ÖSBenim Var Bir Düldülüm Ya Merak Etmeyin, Ayagimizi Yerden Kesiyo  :haha:

:haha: :haha:

zeytin

peki çetimi hazırlayıp geliyim kur;)

zeytin

ben gider arkadaşlar ataan abi benim a1 sertifikamla dalga geçme tımammı ben onu alabilmek için ne mücadeleler verdim maceraya takıldım yaaaaaaaaaaaaaa dahada sana bişiy dimiycem  utanan:) utanan:) :haha: :haha:

ATAAN

Ya Iki Dakka Bahceye Ciktim Gettimi Kizlar  :haha:

SEVGI-40

tik tik kimse  yokmu  ::) ::)

slm bizim mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

SEVGI-40

eeeeeeeeeeeeeeee özlemedinizmi beni  ::) ::)

ATAAN

Amanin Benim Bici Bici Kardesim Gelmis, Hosgeldin Sevgicim Seni Hic Özlemez Olurmuyuz, Nerelerdesin Sen Tosbaaaa  :haha: