Almanca tanisma ve arkadaslik diyaloglariyla ilgili cumleler

Başlatan yazyagmuru001, Temmuz 02, 2006, 06:22:11 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozlemkoybasi

mrb arkadaslar.sıte cok guzel.benım gıbı almancayı yenı ogrenenler ıcın verımlı bır adres.ellerınıze saglık.

scorpion03

arkadaşlar çok teşekkurler almanca öğrenmek sizler sayesinde daha zevkli hale gelicek buna inanıyorum.sizden bi istegim olucak mp3 formatındaki ders anlatımlarını fazlalastırsak sevinirim öğrenme acısından daha fazla yararlı olucağı kanısındayım.saygılarımla...

seca

bende çok teşekkrü ediyorum emek harcayıp bunları yazanlara... bence öğrenilmesi gereken en önemli şeylerin başında geliyor..
scorpion03 nasıl gidiyor almanca savaşıı

CANSU ÇAKMAK

Kalıp cümleler gerçekten çok işe yarıyor. Emeği geçen herkese teşekkürler..

sei_klug

Arkadaşlar kalıplar çok güzel. ellerinize sağlık. ben de almanca öğretmenliğinde okuyorum ve benim de bu siteye katakım olsun istiyorum. ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim. ben de sizi aydınlatmak istiyorum biraz almancada.

jojowa_zone

nisanur

ozzz84

arkadaslar futbol hakkinda kullanilan cumleleri yazarmisiniz lutfen ornegin birdahaki antraman kacta gecen haftaki mac ne oldunerede eksiklerim var ne yapmam gerek daha hizli kos dah sert biraz yavas gibi kelimeleri ayrica bu bolumun diyalaoglarini cogalirsaniz sevinirim

Tek Dileğim

Gercekten Cok tesekkur ederım bu kelımelerı Kullanarak daha guzel cumleler buldum

aybuke

slm bende 10 gündür üyeyim ve sürekli geziyorum siteyi çok güzel .Arkadaşlara tşkkürler emeklerine sağlık bende öğrenmek istiyorum ve baktıkça içim kararıyo hiç bişey anlamıyorum nasıl öğreneceğim ben sanki hiç öğrenemezmişim gibi geliyo ama ya ÖĞRENECEĞİM YADA ÖĞRENECEĞİM başka yolu yok tşkrler by

mikail

Sevgili Aybuke; bir program çerçevesinde işe başlarsan, daha iyi olur. Bu konuda "Konu Dışı Sohbet - Muhabbet" bölümünde "Dil Öğrenme Basamakları" adlı planı uygulayabilirsin. Plansız çalışma, boşa harcanan zamandır. Başarılar diliyorum. Pes etmek yok.  ;D

nanda

isyankar.28

danke sehr..arkadaslar emege herzaman saygı ama.. cumleler sankı almancaya yenı baslayanlar icin agır gibi.. ama yine de emegıze saglıkk..

aybuke

mikail

th_tk

defneevrim

acilen almanca ögrenmem lazim bakalim nasil olacak böyle ama gene de ck tesekkürler herkese kolay gelsin