Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 104 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

ATAAN

Iyidir Onurcum Senden Naber?

3,14

--> Sag ol Ataan Kayinbiladerim, ne olsun iste evdeyim. Bugün fazla ders calisamadim, eve geldim iste sinav kayit parasini göndermem lazimdi da. Simdi de oturuyorum.

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 18, 2009, 04:41:17 ÖSTesekkürler Efendim Fircanizdan Sonra Hayli Parladik Yanee  :haha:

Estagpiti pitiii  :haha: :haha: :haha:

3,14

--> Ufaklik uctun mu ya ne yaptin?

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 18, 2009, 04:40:37 ÖS--> Selam Ataan Kayinbiladerim nasilsin? :)

Sen nasilsin Ufaklik? :)
fena değilim çok iyi değilim ama... :-[ bari sen üzgün olmasan bugün... :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 18, 2009, 04:44:15 ÖS--> Ufaklik uctun mu ya ne yaptin?
yok hayır bi video bakıyodumda ama bitti... :)

ATAAN

Valla Bizde Napalim, Sayin Moderatörümüzden One Minute One Minute Diyemeden Fircamizi Yiyip Oturuyoz Iste  yaril:)

3,14

--> Bari ben mi? Ne yapiyim halay mi cekiyim ya? :'(

3,14

--> Afiyet olsun ne deyim. ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 18, 2009, 04:45:18 ÖSValla Bizde Napalim, Sayin Moderatörümüzden One Minute One Minute Diyemeden Fircamizi Yiyip Oturuyoz Iste  yaril:)

Estapiti piti didik  ya  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 18, 2009, 04:45:32 ÖS--> Bari ben mi? Ne yapiyim halay mi cekiyim ya? :'(
hayır sen kaç gündür üzgünsün bugünde olma diye demiştim... :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 18, 2009, 04:45:18 ÖSValla Bizde Napalim, Sayin Moderatörümüzden One Minute One Minute Diyemeden Fircamizi Yiyip Oturuyoz Iste  yaril:)
aa ama One minute değilll

One minuteS One MinuteS olmaaaazz olmaaazzz.... yaril:)

ATAAN

Evet  Ama Van Minüs Van Minüs  :haha:

gece

Yaa Türkce yazssanizaa  :haha:

ATAAN

Türkcesini Yazdim Zaten Sayin Moderatörüm
Van Minüs Van Minüs Yaneee  :haha: