Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 18, 2009, 04:47:35 ÖShayır sen kaç gündür üzgünsün bugünde olma diye demiştim... :-[

--> Öyle miyim? :'(

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 18, 2009, 04:49:16 ÖSEvet  Ama Van Minüs Van Minüs  
yaril:) yaril:) ben bile daha iyi biliyorumm yaaa... ;D ama yanlış anlaşılmasın o kadar kötü değil sadece şaka... :haha:

...mystery...

ATAAN

Van Minüs  Kim Üzgün Yavvvvvv  :zopa: ;D

...mystery...

3,14

--> Yok ya üzgün falan degilim ben. :-*

ATAAN

Ha Afferin Üzülmek Falan Ne Bunlar Yani,
Takmayin Kafaniza Yarin Hersey Daha Kötü Olacak  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 18, 2009, 04:55:02 ÖSHa Afferin Üzülmek Falan Ne Bunlar Yani,
Takmayin Kafaniza Yarin Hersey Daha Kötü Olacak  :haha: :haha:
bu doğru işteee... :-[ :haha:

3,14

--> Teselli edis tarzin hic de güzel degil. :'( Yarin daha güzel olacak desen neyse, teselli mi ediyorsun, yangina körükle mi gidiyorsun belli degil. :'( Neyse tamam tamam ben üzülmüyorum, hic üzgün degilim. :) ::)

ATAAN

Ya Bize Okulda Komutanlarimiz Öyle Derdi, Üzülme Evladim Inan Yarin Hersey Daha Berbat Olacak Derlerdi  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 18, 2009, 05:02:46 ÖSYa Bize Okulda Komutanlarimiz Öyle Derdi, Üzülme Evladim Inan Yarin Hersey Daha Berbat Olacak Derlerdi  ;D
doğru derlermiş işte insanı zora hazırlıyolar en doğrusu... ya:) alkis:)

3,14

--> Neyse benim hazirlanmam lazim, ise gidecegim daha. :) Hadi kendinize ve birbirinize iyi bakin. :-* byby:)

Burdan bir mesajim var Sevgi'ye sölimmmi??? ::)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Şubat 18, 2009, 05:10:32 ÖS--> Neyse benim hazirlanmam lazim, ise gidecegim daha. Hadi kendinize ve birbirinize iyi bakin. :-* byby:)

Burdan bir mesajim var Sevgi'ye sölimmmi??? ::)

Söyle  ;D

ATAAN