Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Ataan abi sen yinede kafanı çok vurma sağlık açısından  :)

ATAAN

Ya Birakin Bu Maddeyi, Gercekten Cocugu Almanyada Olupda Gercekten Bakacak Kimsesi Olmayan Aileler Degerlendirsin, A1 Sinavindan Kacanlar Degil, Konsoloslukta Calisanlarda Salakti Ya,
Ya Sonra Kendilerine Olan Olacak, Istedigi Mahkemeye Verseler Alamazlar Vize, Isterse Esi Almanyada Bakan Olsun, Burda Isler Türkiyedeki Gibi Hileyle Hurdayla Dönmüyor, Ondan Bu Almanya Avrupanin En Büyük Ekonomisine Sahip Ya

ATAAN

Ben Gidip Biseyler Yumruklayip Gelecem,  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 02:43:18 ÖSBen Gidip Biseyler Yumruklayip Gelecem,  :haha:

Kimi yumrukliycaniz  ;D

ATAAN

Kapiyiiiiiii Aggggggggghhhhhhhhhhhhh  Elimmmmmmmmmmmm   :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 02:43:18 ÖSBen Gidip Biseyler Yumruklayip Gelecem,  :haha:

bende gelebilirmiyim
benim belki senden birilerini yumruklamaya çokkk ihtiyacım varr :embarassed:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 02:44:49 ÖSKapiyiiiiiii Aggggggggghhhhhhhhhhhhh  Elimmmmmmmmmmmm   :haha:

Büyüyünce geçer :)

ATAAN

Gel Zeytincim Ortamiza Alalim Allah Ne Verdiyse Pataklayalim Ama Kimi  :haha:

zeytin

Benim Kırşehirlim buralardamı yaa sesi soluğu gitti :)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 02:45:47 ÖSGel Zeytincim Ortamiza Alalim Allah Ne Verdiyse Pataklayalim Ama Kimi  :haha:

Benim dövcem kişi bellide seni bilmem  :)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 02:44:49 ÖSKapiyiiiiiii Aggggggggghhhhhhhhhhhhh  Elimmmmmmmmmmmm   :haha:

Yapma yaaa yazikkk hayir kapi cok pahali burda yaaa :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 02:45:47 ÖSGel Zeytincim Ortamiza Alalim Allah Ne Verdiyse Pataklayalim Ama Kimi  :haha:

Hadi beni dövün zirlamaya ihtiyacim var zeytin sagdan siz soldan  :haha:

kirsehir7

kimi yúmrukluyonuz bende gelem hatta yumruklanacak birnide getirem  ;D

ATAAN

Olurmu, Hic Moderatörümüze El Kaldirirmiyiz Biz, Hem Sizin Ne Sucunuz Var Sayin Gece, Hos Olsada Birsey Yapmayizda  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 19, 2009, 02:47:56 ÖSHadi beni dövün zirlamaya ihtiyacim var zeytin sagdan siz soldan  :haha:

Sana el kalkmaz ablacım benim dövcem adam belli ama bana yardıma gelirseniz hayır demem yaneee :)

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 19, 2009, 02:50:08 ÖSkimi yúmrukluyonuz bende gelem hatta yumruklanacak birnide getirem  ;D

Gel kız kırşehirlim biz senlen bir olalım :)