Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 116 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

nasılsın zeytinciğim..... :-* :-*

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 04:49:18 ÖSZeytin Abla, Raki Ittiyonmu  

:haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 19, 2009, 04:52:21 ÖSnasılsın zeytinciğim..... :-* :-*

bilmem hala kötüyüm hiç iyi değilim içim yanıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa

:)

zeytin

Ataan abi Miniği ödünç alabilirmiyim

NİLSENAM

inş.çok iyi olacaksın..... :-* :-* :-*

NİLSENAM

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 19, 2009, 04:56:02 ÖSinş.çok iyi olacaksın..... :-* :-* :-*

dua et benim için tamammı inşAllah çok iyi olur

zeytin

Saol Ataan abi şimdiden Nasılsa biliyon derdimi yaaa  :)

ATAAN

Zeytincim Ne Oldu Kardesim Ne Duasi Ya, Kirkpinarami Katiliyon Hayirdir?

zeytin

Ben gideyim arkadaşlar size iyi sohbetler biraz nefes almaya gideyim uğrarım yine buralara merak etmeyin hepinizi çookk seviyorummmmmmmmmmmmmm :)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 19, 2009, 04:58:12 ÖSdua et benim için tamammı inşAllah çok iyi olur

tamam canım ederim....annemdende istiyecem senin için...... :-* :-* :-*

ATAAN

Hadi Bakalim Gitde Biraz Nefeslen
Umarim Yaramaz Bir Durum Yoktur Kardesim Ya  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 04:58:50 ÖSZeytincim Ne Oldu Kardesim Ne Duasi Ya, Kirkpinarami Katiliyon Hayirdir?

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Ataan abi bilmiyorum deme sakın bana Sabahtan beri burdaki arrkadaşlar benim için uğraşıyo ben nişanlımdan ayrıldımmmm  :cryla: :cryla:

ATAAN

Bende Dua Edecem Zeytincim, Konu Her Ne Bilmiyorum Ama, Kardesim Ne Istiyorsa O Olsun Yanee  ;D

ATAAN

Neeeeee
VAllahi Bilmiyorum

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 19, 2009, 05:00:11 ÖStamam canım ederim....annemdende istiyecem senin için...... :-* :-* :-*

İste  ya:)

ATAAN

Ya Kavga Gürültü Olur, Iki Gün Sonra Barisirsiniz. Kolaymi Canim Öyle Hemen Ayrilmak Falan Cocuk Oyuncami Bu