Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 116 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 05:01:26 ÖSNeeeeee
VAllahi Bilmiyorum

Möhüm değil öğrendin şimdi moralim bozuk kendimi susturamıyorummmmmmmmmmmmmm ağlamak istemiyorum ama olmuyooooo napam ben de gezeyim diyorum

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 19, 2009, 05:00:36 ÖSAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Ataan abi bilmiyorum deme sakın bana Sabahtan beri burdaki arrkadaşlar benim için uğraşıyo ben nişanlımdan ayrıldımmmm  :cryla: :cryla:

canım ya yapma böyle......rabbimize sığın....senin için hayırlısını dile rabbimizden..... :-* :-*

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 05:02:10 ÖSYa Kavga Gürültü Olur, Iki Gün Sonra Barisirsiniz. Kolaymi Canim Öyle Hemen Ayrilmak Falan Cocuk Oyuncami Bu

Keşke çocuk oyuncağı olsaydı çok kırıldım ben ama onu hala çok seviyorummm hemde çokk  :cryla:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 19, 2009, 05:02:47 ÖScanım ya yapma böyle......rabbimize sığın....senin için hayırlısını dile rabbimizden..... :-* :-*

Saol canım  :)

NİLSENAM

inş.halledersini.....sakin kafayla ikinizde düşünün....kararınızı ona göre verin.......zaman tanıyın biraz kendinize...pat diye karar vermeyin..... :) :) :)

ATAAN

Zeytincim Olur Böyle Münakasalar,Dilin Kemigi Yokki, Insan Bir Laf Söylüyor, Nereye Gittigini Hesaplamiyorki, Hangimiz Hesapliyoruz Allah Askina, Sakin Ol Biraz, Kendine Zaman Tani, Üzme Kendini, Nisanlin Anlayacaktir Seni Kirdigini, Öyle Bir Kavgayla Insan Ayrilirmi Ya, Hayat Uzun Daha Yolun Basindasiniz, Destek Olun Sahip Cikin Birbirinize

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 19, 2009, 05:05:33 ÖSinş.halledersini.....sakin kafayla ikinizde düşünün....kararınızı ona göre verin.......zaman tanıyın biraz kendinize...pat diye karar vermeyin..... :) :) :)

Kaç gündür vardı yaa zatenn ama bu sabahki son damla oldu çok kırldım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beni çok üzdü

ATAAN

Iyisi Olmaz Her Zaman Yenisi Olur Derler, Bak Hem Seviyorsunda, Tosbalik Yapmayin Iste Ya,  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 05:06:12 ÖSZeytincim Olur Böyle Münakasalar,Dilin Kemigi Yokki, Insan Bir Laf Söylüyor, Nereye Gittigini Hesaplamiyorki, Hangimiz Hesapliyoruz Allah Askina, Sakin Ol Biraz, Kendine Zaman Tani, Üzme Kendini, Nisanlin Anlayacaktir Seni Kirdigini, Öyle Bir Kavgayla Insan Ayrilirmi Ya, Hayat Uzun Daha Yolun Basindasiniz, Destek Olun Sahip Cikin Birbirinize

Zaten onun demesiyle kırıldım o bana dedi ben sana bişey söyleme istiyorum ama beni affet dedi zaten düşünmem lazım yanlış karar vermek istemiyorum :embarassed:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 19, 2009, 05:07:06 ÖSIyisi Olmaz Her Zaman Yenisi Olur Derler, Bak Hem Seviyorsunda, Tosbalik Yapmayin Iste Ya,  ;D

Ataan abi hem ağlıyom bi taraftande senin yazılarını okurken gülüyorum yaaaaaaaaaaa  :)

zeytin

Neyse ben gidem herkes kendisine iyi baksın  byby:) byby:)

ATAAN

Üzme Kendini Zeytincim, Olmadi Getir Sen Onu Buraya, Biz Onu Hizlandirilmis Bir Kursa Sokariz, Nisanlinin Kalbini Kirmama Kursu, Onun Sanirim Biraz Ajdar Dinlemeye Ihtiyaci Var  ;D

...mystery...

NİLSENAM

bende yemeğe gidiyom.grş... ;D  byby:) byby:)

ATAAN

Afiyet Falan Olsun Yani, Bizi Hic Cagirmaca Yok  :haha:

...mystery...

gece