Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 17, 2009, 10:09:04 ÖSoowww birden babamı gördüm sankii... :haha: annem yakında çıldırmazsa iyi kadınla yemekten başka bişey konuşmuyoruz... yaril:)

aayy canim teyzecigim onu cok iyi anlarimm  ;D

zeytin

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 17, 2009, 10:09:57 ÖSaayy canim teyzecigim onu cok iyi anlarimm  
teyze... :haha: annem duymasın o daha 18(miş :haha: ) işine gelincede 40 oluyo ama... :haha: bu büyüklerin işine akıl sır ermez yaaa... yaril:)

nur71

Benimde bu yaşıma kadar sinir olduğum çok şey birikti:) Halen annemden  eve gidince anneme eve sağ salim vardığımı haber vermek zorundayım,aradaki mesafede 500metre yaril:)
Yani annelerin gözünde çocukları hiç büyümezmiş sözü çok doğru.

nur71

Benimde bu yaşıma kadar sinir olduğum çok şey birikti:) Halen annemden  eve gidince anneme eve sağ salim vardığımı haber vermek zorundayım,aradaki mesafede 500metre yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: nur71 - Şubat 18, 2009, 09:02:45 ÖÖBenimde bu yaşıma kadar sinir olduğum çok şey birikti:) Halen annemden  eve gidince anneme eve sağ salim vardığımı haber vermek zorundayım,aradaki mesafede 500metre yaril:)
çok şey bu muydu??? :haha:

nur71

çok şey bu muydu??? :haha:
[/quote]

Yok :) Çok şey derken uzun hikaye,gelin-kaynana-oğlan arasında ki uzun şeyler demek istedim:) Ben kısasından bahsettim sadece:)

...mystery...

...mystery...

kirsehir7

zeytin

:haha:
banada çok kilolusun az ye zayıfla gelinl,k giyceksin derler tickoff:) tickoff:)

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 20, 2009, 07:11:50 ÖSbanada çok kilolusun az ye zayıfla gelinl,k giyceksin derler tickoff:) tickoff:)
:haha:
off yaa
valla ben kilomdan memnunum hatta daha da zayiflamak istiyorum anlamiyorum yaa bugün acayip sinir oldum kaynanana görümceler zayifsin yeye deyip durdu kaynana sabah basladi aksama kadar sinir oldum. hergün duymaktan bu sözü tickoff:)

zeytin

banada az ye derler ama kaynana çok memnun benden ne güzel balık etli derler ama öyleyimde hatta adamın birileride beğeniyi beni ama evdekiler işte tickoff:)

NİLSENAM