Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 20, 2009, 07:15:37 ÖSbanada az ye derler ama kaynana çok memnun benden ne güzel balık etli derler ama öyleyimde hatta adamın birileride beğeniyi beni ama evdekiler işte tickoff:)

:haha:

...mystery...

ooo kilo muahbbeti açmışız... :haha:

banada kilo aldın gizem derlerse sinir olurum sanki ben bilmiyorum aldığımı niye söyleyipte moralimi bozuyosun yaa... :haha:

...mystery...

NİLSENAM

dielosch

bana da zayıfmışım gibi laf söylüyorlar sanki çok zayıfım yaa cidden değilim 1 62 boyundayım ve kilom 47 sizce bu zayıflık mı kesinlikle değill...Ama bu laf beni sinir ediyor artık hani olsam neyse de  tickoff:)

gece

Bende sundan nefret ediyorumbir süre görüsmedigim kisileri ilk gördügümde bana "kilomu almissin ayy ne olmus sana" demelerine
yada " kesin kilo vermissin ne yaptin anlat bakalim " demelerine offoff:) offoff:) sinirrrrrrrrrr oluyorum ya  ;D

zeytin

Zeytiiiiiiinnnnnnnn valizini hazırlarmısın Artık.Daha gitmeme 4 gün varrr tickoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 21, 2009, 02:54:36 ÖSBende sundan nefret ediyorumbir süre görüsmedigim kisileri ilk gördügümde bana "kilomu almissin ayy ne olmus sana" demelerine
yada " kesin kilo vermissin ne yaptin anlat bakalim " demelerine sinirrrrrrrrrr oluyorum ya 
ben hiç anlamam öyle şeyleri bana söylerler

"bir değişiklik varmı ?"

"yooooo"

"a-aa nasıl olur kilo aldım(veya verdim) farketmedin mi?? "

yada ne biliyim saçımı kestirdim/uzadı ;D

cevap : "aaa öyle mi??"

bakarım

"yoo anlamıyorum... ;D ama bana söylemeyin böyle şeyler yaa ben anlamam ki... :haha:"

böyle bi insanım işte ben.... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 21, 2009, 03:10:47 ÖSZeytiiiiiiinnnnnnnn valizini hazırlarmısın Artık.Daha gitmeme 4 gün varrr tickoff:)
oooooowww panik panik panik hiç sevmem :haha:

sabah alarmımın çalmasına 3 dk var anneannem tepemde "Gizem kalk... tickoff:)

"neden"

"zaman geldi"

"anneanne daha 3 dk var"

"olsun kalk"

yaa belki ben 3 dk daha uyusam uykumu alıcam ne anlamı var 3 dk önce kaldırmanın sanki servis 3 dk beklese ölür patlar sıkıntısından Allah Allah yaa... tickoff:)

dielosch

en sinir olduğum laf 'Turaaannnnnnnnnn' dır  ;D babamın ismi ve bu söyleyişte anneme ait bana kızıyor ve ben de onun istediği bi tepki vermiyorum ( yani tamam annecim hemen gibisinden ;D ) babamda hiç tepki vermediğinden deliriyor ama bu hareketi beni deli etmeye yetiyorr sinir oluyorum neden bilmiyorum ama son zamanlarda annemin ve kardeşimin hareketlerine sinir oluyorum ne yaparlarsa yapsınlar çok fazla sinir oluyorum bunu kendimde anlamıyorum hatta gözlerimi kapatıp bi iki dakika sessizce duruyorum sonra rahatlıyorum ama babama gelince ona karşı hiçbişey hissetmiyorum  ;D

...mystery...

NİLSENAM

yapmak istemediğim birşey üzerinde diretilmesinden nefret ederimmmmmmmm offoff:)

şinasi

Aynı lafın tekrar tekrar söylenmesine çok kızıyorum.