Sihirli Degnek Sizin Icin Calisacak Dilekleriniz...

Başlatan gece, Şubat 02, 2009, 01:06:08 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

beni bi süreliğine şöyle sessiz sakin kimsenin olmadığı bir yere gönderirmisin "Vize Perisi" ...kafamı dinlemek istiyorum da... alkis:) mümkünse şöyle günlük güneşlik sakin güzel bir ada olsun...

ama ben hala bekliyorummm.... :embarassed: :embarassed:

gece

Müzik Perim cok cok cok ama cok güzel Tesekkür Ederim.  alkis:) yuppi:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Şubat 20, 2009, 08:48:33 ÖSMüzik Perim cok cok cok ama cok güzel Tesekkür Ederim.  alkis:) yuppi:)

beğendiğine sevindim şiir perim, rica ederim........  alkis:) yuppi:)

dielosch

ya şu yazılılar iyi bi şekilde geçsin mutlu bi son yapıyım yaa valla bunu çok istiyorumm  ya:)

gece

InsAllah Canim diledigin gibi gecer Dua edicem emin ol  :angel:

dielosch

sağol gece ablacım bi ay var daha ama tırsıyorum yaa  :embarassed:

kirsehir7

huzur istiyorum ve sadece sevdigim insanlarin oldugu yalan dolan sahtekarliklarin olmadigi bi yere gitmek istioyrum kafami dinlemek istioyrum :angel:

zeytin

Sağlıklı olmak istiyorum huzurlu ve mutlu olmak istiyorum :angel:

...mystery...

şinasi

Kavgasız,döğüşsüz,sağlıklı,insanların birbirine düşmanca değilde sevgiyle baktığı mutlu bir insanlık alemi.

...mystery...

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 23, 2009, 12:33:19 ÖSKavgasız,döğüşsüz,sağlıklı,insanların birbirine düşmanca değilde sevgiyle baktığı mutlu bir insanlık alemi.

Mutluluk perisi bu dilek ellerinden öperr.... :haha:

...mystery...

ben Vize perisini hala beklemekteyim alt tarafı beni ıssız sıcak kimsenin olmadığı bir adaya göndericekti yanii alkis:) alkis:)

dielosch

kısa süreliğinede olsa bi kaç kişinin yanına gitmek isterdim doğrusu ama onlar beni görmesin sadece ben orda olduğumu biliyim.Nedense hep imkansız şeyleri istiyorum  :embarassed:  :)

...mystery...

dielosch

şinasi