ıssız bir adaya düşünce yanınıza götüreceğiniz üç şey nedir?

Başlatan NİLSENAM, Şubat 10, 2009, 12:46:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 11, 2009, 10:53:36 ÖSben askimi alirdim yanima baska bise istemiyom

--> Hmm üc sey.. Sadece üc sey mi ya? :haha:

Neyse madem üc sey secebiliyorum.. o zaman.. hmm...

1. Aşkım ı alırdım. :-*
     2. Biricik Sevgilimi alırdım. :-*
     3. Kainattaki en değerli Değerlimi, Sevgi'mi alırdım. :-*

şinasi

yok yok bir müddet sonra bir çiçekle yaz gelmediğini anlıyorsun sen en iyisi başka şeylerde al yanına.

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 23, 2009, 12:39:13 ÖSyok yok bir müddet sonra bir çiçekle yaz gelmediğini anlıyorsun sen en iyisi başka şeylerde al yanına.
ne demek 1 çiçek... angry:) angry:) :embarassed:

...mystery...

kirsehir7

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 23, 2009, 12:47:28 ÖSen güzeli aşkımızın yanımızda olması bence...... :)
amann benim askim yanimda olmasinda isisz adaya raziyim  :haha: :haha:

...mystery...

...mystery...

senin yanında bir tek kızın olsun kirsehir sen onunla mutlu olursun zaten o senin hayatın ne de olsa annesin annelik başka bişeydirr... :-* :-*

kirsehir7

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 04:59:35 ÖSsenin yanında bir tek kızın olsun kirsehir sen onunla mutlu olursun zaten o senin hayatın ne de olsa annesin annelik başka bişeydirr... :-* :-*
evet canimm  :-* ama issiz adada kizima bisey olacak diye cok korkardim ondan o coooookk daah güzel yerde olsunnn  :angel:

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 23, 2009, 05:00:51 ÖSevet canimm  :-* ama issiz adada kizima bisey olacak diye cok korkardim ondan o coooookk daah güzel yerde olsunnn  :angel:
,demiştim annelik başka bişey... :-* :-*

NİLSENAM

şinasi

...mystery...

...mystery...