Ben Küçükken... ???

Başlatan ...mystery..., Şubat 14, 2009, 12:51:08 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: şinasi - Şubat 23, 2009, 12:36:30 ÖSBen küçükken bir 18 yaşıma gelsem der dururdum.Geldimde çok iyi halt ettim sanki.
ben 14'üm bi 18 olsam kalsam orda kalamam biliyorum ama keşke kalabilsem... :) :)

zeytin

Ben küçükken Mersinde oturuyoduk ozamanlar.ben 6 yaşında falanım daahaa.hiç unutmam.Annemim ince çoraplarını ellerime takıp topuklu ayakkabılarını giyip balkona çıkıp ben hazırım kuşlar seyehat edebiliriz beni Amasyaya götürün diyomuşum.Çünkü kuşları ben uçak zannedermişim ve büyüklerde ben öyle kandırımış :haha: :haha:

...mystery...

...mystery...

benimde 3-5 fotoğrafım var bi dolabın üstünde o dolaba çıkarmışım bigün düşmüşüm zırıl zırıl ağlıyorum ama dolaba yine çıkmışım böyle yüzüm kıpkırmızı ağzım yüzüm sırılsıklam ama yine dolabın üstündeyim var mı böyle bir insan... ;D ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 23, 2009, 07:47:08 ÖSbenimde 3-5 fotoğrafım var bi dolabın üstünde o dolaba çıkarmışım bigün düşmüşüm zırıl zırıl ağlıyorum ama dolaba yine çıkmışım böyle yüzüm kıpkırmızı ağzım yüzüm sırılsıklam ama yine dolabın üstündeyim var mı böyle bir insan... ;D ;D

Aynısını ben de yaparmışım.Bana erkeğin kız versiyonu derlermişş :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 23, 2009, 07:49:38 ÖS
Aynısını ben de yaparmışım.Bana erkeğin kız versiyonu derlermişş
banada diyolardı sen erkek doğucakmışsında son anda değişmişsin diyee... :haha: ağaçların tepesinden inmezdim evde de koltukların...halada öyleyim erkek gibi yürüyomuşum annem öyle söylüyo mesela etek giymekten çok hoşlanmam kotumu çekerim üstüme ooohhh ne rahat (en ciddi yerde bile ;D yılsonu balosunda bile öyle yapmıştım önce (a)normal bi kıyafetle gittim sonra rahat edemedim gittim değiştirdim kotumu giydim çıktım :haha: ) sonraa pembe türü renklerden hoşlanmam hatta annemle bu yüzden geçen gün tartıştık bana atkı alıcaz gidiyo mor pembe...diyorum Allah Allah ben siyah istiyorum git kırmızı al sarı al yeşil al ama pembe ve pembe tonları istemiyorum yok neymiş ben hiç kız gibi giyinmiyomuşum sanki o giyiyo yaa... :haha:

zeytin

Yaaa aynı ben .bende süpriz kinderim yanee doktorlar beni erkek demiş.öyle etek falan hiç hoşlanmam.Okulde bile etek derdi beni kasıyodu.Benim yürüyüşm aynı erkek gibidir hareketlerim bazen konuşmalarım tavırlarım.Annem bana sen kzsın kız gibi davran evlenceksin der ama ben yok inadımı herzaman sürdürürüm :haha:

...mystery...

evet evet işte beeenn.... :haha:

hatta bende şey var cinsiyet konusunda...

ben doğmuşum hemsire gelmiş babama demiş "Tebrikler bi oğlunuz oldu" babam tamam falan neysee 2 dk sonra doğumu yaptıran doktor gelmiş "Tebrikler bi kızınız oldu..!!"  ee tabi babam şOK noluyoruz yani şimdi 2 tane mi yoksaa yoksaa nayır nolamazz...tabiki bu son cümle yok ama babam şok olmuş... ;D

kısaca bendede bi karışıklık var.... :haha:

dip not : babamlar benim cinsiyetimi öğrenmek istememişler daha doğrusu o manyak doktor söylememiş daha ilk değil mi merak edin diyee... burdan o doktora saygılarımı sunarım tabi... :haha:

zeytin

Sen benim 10 aylık olduğumu duydunmu :haha: :haha:benim hiç çıkmaya niyetim yokmuş Baştan beri derler senin genlerin erkek diye :haha:

...mystery...

10 mu :o :o hayır duymadım :haha: evet güzel böylece bi tek benim anormal olduğumu düşünmekten kurtulmuş bulunmaktayım... :haha:

...mystery...

zeytin

şimdi hani sağlık ocağından gelirler yaa.Ben küçükken anneme sormuşlar benim sağlığımı araştırmak için bir sürü soru sormuşlar en sonundada kaç aylık diye sormuşlar annemde 10 aylık demiş.Hemşireden çüşşşşş diye bir ses çıkmış :haha: o gün bugün annem hiç kimseye benim 10 aylık diye demez  yaril:)ama ben herkese derim 10 aylığım diyee  :haha:

...mystery...

...mystery...