Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 93 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

yani bulan buluyodur ama yüzde binde 1 ancaa... :haha:

dielosch

olsun valla bulana kadar devam bulamazsam da canı sağolsun  :haha:

...mystery...

sen bilirsin(Bill noldu o Edward değil mi :haha: ) ama ben Edward bulucam diye seni 90 yaşında hala arıyorken görmeyelim... :haha: yani o kadar mükemmeli zor birazz.. ::)

dielosch

hayır Bill daha farklı gözümde onun yeri ayrı gibi..Edward sadece gerçek olamayacak kadar değişik ve gerçek olamayacağı için de bu kadar rahatım gerçek olsa belki ilgimi çekmez bile  ::)

...mystery...

Bill'i ben öylesine söylemiştim biliyorum... ;D önceki benden biliyorum... :) ama Dünya bu durduğu yerde durmuyo herşey değişiyo HAYALLER bile... :)

dielosch

gerçekten düşünülen ve hayal edilenler hariç  ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 23, 2009, 05:33:59 ÖSgerçekten düşünülen ve hayal edilenler hariç  ;)
işte bunu bilemezsin... :)

dielosch

herşey ortada olduğu zaman tahmin etmek çok da zor olmuyor ::)

...mystery...

yanılıyosun hemde çook... :)

dielosch

artık pek bi önemi de yok zaten  :)  byby:)

...mystery...

evet bencede eskiden değerli olan herkes değersiz artık benim için bak insanlar ne kadarda çok değişiyo dimi??? :) (bu sözüm sana değil yanlış anlama kimden bahsettiğimi gayet iyi biliyosun hatta baş harfide T ;) )

dielosch

ben seni gerçekten tanıdığımı sanmıştım ama yanılmışım fazlasıyla..aslında belki de kendimi kandırmışım..her neyse  byby:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 23, 2009, 05:45:03 ÖSben seni gerçekten tanıdığımı sanmıştım ama yanılmışım fazlasıyla..aslında belki de kendimi kandırmışım..her neyse  byby:)
sen beni tanımıştın diyorum ya insanlar değişiyo bişeyler gördükçe farkettikçe... :) olay bundan ibaret... :)

...mystery...

bide son olarak bişey söylüyorum ve kapatıyorum

ben bunu yaptım çünkü hayal ettiğim şeyin olmıcağını anladım kendimi üzmek istemedim bana zarar vermeye başladığını gördüm ve kendimi korumam gerektiğini farkettim ve benim için herşey orda bitti.. :) kısaca büyümeye başladım hatta büyüdümde diyebilirim artık o tip konularda herşey ama herşeye daha akıllıca bakabiliyorum... :)

yinede ben seni kırmak istemezdim benim için gerçekten çok değerliydin hala öylesin ama bişeyler eskisi gibi olmuyo ne yazık ki... :)

gece

Selam bizim Mahalle  :)
beni internet baglantisi berbat bugün okadar yavarski ya  :-[

dielosch

evet olmuyor malesef  :embarassed:  :)

...mystery...